COD GALBEN: 02-06-2020 ora 18 Intre 18:30 si 19:30 se va semnala local - frecvente descărcări electrice și grindină de mici dimensiuni in Județul Olt, Județul Dolj; COD GALBEN: 02-06-2020 ora 18 Intre 18:00 si 19:00 se va semnala local - frecvente descărcări electrice și grindină de mici dimensiuni in Județul Olt; COD GALBEN: 02-06-2020 ora 17 Intre 17:30 si 19:00 se va semnala local - grindină de mici dimenisiuni, descărcări electrice in Județul Alba, Județul Alba, Județul Sibiu;

ViewSonic Corp., lider global pe piata solutiilor de afisare, extinde portofoliului de produse ELITE, create pentru gaming prin lansarea seriei de monitoare XG05. Noile produse de gaming, alaturi de software, asigura cea mai buna experienta pasionatilor de jocuri polivalenti, putand deservi cu succes o varietate larga de configurari si stiluri de viata.

Gama de monitoare de gaming XG05

Gama de monitoare de gaming XG05 a debutat cu modelele XG2405, de 24” si XG2705, de 27”. Acestea ofera o combinatie optima de elemente esentiale pentru gaming si accesibilitate. Ambele modele sunt echipate cu panouri IPS cu rezolutie Full HD (1920x1080) si design cu rama deosebit de ingusta pe 3 laturi, ceea ce faciliteaza o experienta captivanta in configuratii multi-monitor. Iar datorita ratei de reimprospatare de 144Hz, timpului de raspuns de 1ms (MPRT) si tehnologiei AMD Radeon FreeSync, pasionatii de jocuri beneficiaza de toate instrumentele eficiente, care le pot asigura victoria in jocul preferat.

Culori vii prin tehnologia IP

Tehnologia IPS, in combinatie cu rata de reimprospatare de 144Hz si cu timpul de raspuns de 1ms, le asigura pasionatilor de jocuri raspunsul rapid la comenzi de care au nevoie si calitatea vizuala mult dorita. Iar unghiurile largi de vizualizare sunt perfecte pentru campanii co-op, configuratii pentru streaming si statii desktop multifunctionale.

Claritatea imaginilor in miscare

Timpul de raspuns de 1ms reduce semnificativ fenomenul de incetosare a imaginilor in miscare, ceea ce imbunatateste considerabil claritatea si efectele de umbrire sau de degradare a culorilor.

144HZ – Control perfect

Rata de reimprospatare a ecranului de 144Hz permite un control la nivel esports, ceea ce garanteaza o experienta de gaming fluida.

Functionare la unison

Tehnologia AMD FreeSync sincronizeaza rata de reimprospatare a monitorului cu performantele placii video, eliminand in acest fel fenomenul de sfasiere a ecranului, ceea ce fluidizeaza experienta de gaming.

Jocuri fara limite

Prin designul elegant, cu rama deosebit de ingusta pe 3 laturi, proportia suprafetei utile este minimizata. Este cu mult imbunatatita experienta vizuala prin configuratiile multi-monitor, care sunt utilizate deseori pentru crearea de continut sau streaming.

Pentru mai multe informatii despre ViewSonic, vizitati pagina ViewSonic.com si urmariti pe Facebook, YouTube si Twitter.

# # #

Despre ViewSonic

Fondata in anul 1987 in California, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale, cu o experienta in domeniu de peste 30 ani. Multumita spiritului inovator si viziunii sale, ViewSonic contribuie la interconectarea mondiala cu ajutorul unui portofoliu de solutii de afisare profesionale, care imbunatatesc semnificativ modul in care utilizatorii lucreaza, colaboreaza, comunica si se conecteaza. Gama de produse include monitoare LED, ecrane comerciale interactive, ecrane tactile, videoproiectoare, dispozitive client cu dimensiuni reduse si ecrane inteligente.

# # #

*Procentajele sunt calculate cu ajutorul specificatiilor furnizate de producatorii de panouri si au fost rotunjite ca cea mai apropiata valoarea intreaga. Valorile reale pot varia cu pana la 1%, in functie de modul de culoare folosit. Acest comunicat de presa contine afirmatii despre viitor, care reflecta asteptarile companiei cu privire la evenimente viitoare. In realitate, evenimentele pot suferi modificari considerabile fata de estimarile din acest document. Nota de subsol privind marcile comerciale: ViewSonic si marcile comerciale ViewSonic sunt marci sau marci inregistrate ale ViewSonic Corporation in Statele Unite si/sau alte tari. Toate celelalte nume de companii si marci comerciale mentionate in acest document reprezinta proprietatea companiilor respective.