COD GALBEN: 02-06-2020 ora 18 Intre 18:30 si 19:30 se va semnala local - frecvente descărcări electrice și grindină de mici dimensiuni in Județul Olt, Județul Dolj; COD GALBEN: 02-06-2020 ora 18 Intre 18:00 si 19:00 se va semnala local - frecvente descărcări electrice și grindină de mici dimensiuni in Județul Olt; COD GALBEN: 02-06-2020 ora 17 Intre 17:30 si 19:00 se va semnala local - grindină de mici dimenisiuni, descărcări electrice in Județul Alba, Județul Alba, Județul Sibiu;

Electrolux Professional au introdus pe piață cea mai eficientă soluție de gătit Cook and Chill care îți anticipează nevoile cu sistemul SkyDuo printr-o conexiune auto-intuitivă între dispozitivele SkyLine.

Comunicare wireless

Prin aceasta conexiune SkyDuo, Cuptorul gastronomic SkyLine Combi alertează automat SkyLine Blast Chiller pentru a se pregăti pentru refrigerare/congelare. Sistemul este testat și asigurat de către Electrolux Chef Academy.

Cum Cook and Chill vă pot revoluționa procesele de gătit în bucătărie?

skyline cook and chill taoRentabilitate fără efort cu SkyDuo

Revoluționara conexiune SkyDuo este o soluție unică, completă, de Cook and Chill.

Două aparate cu un singur ADN.

Cuptoarele și abatitoarele SkyLine comunică perfect între ele, având aceeași interfață simplă și intuitivă.*

easy

Un meci câștigător

Economisiți bani, Câștigați spațiu, experimentați operațiuni de gătit fluente, cu o gamă completă de accesorii și sisteme de manipulare concepute special pentru a se potrivi perfect cu cuptoarele și abatitoarele Skyline.

benefit ergonomyO soluție de pionierat prin creșterea ergonomiei

Un sistem ergonomic format dintr-un cuptor și un blast chiller și înseamnă o reducere de *75% a concediilor medicale și o creștere a productivității cu 25%. Eficiență maximă cu singurul Cuptor și Blast Chiller profesional din lume care primește certificarea independentă de 4 stele pentru un design ergonomic și o interfața ușor de utilizat.

* „Intervențiile ergonomice pot reduce tulburările musculo-scheletice (WMSDs) cu 59%, cu o scădere medie de 75% a zilelor de concediu și o creștere de 25% a productivității.”

Dr. Francesco Marcolin, CEO ErgoCert (European Certified Ergonomist - EUR.ERG.)

Un flux de lucru care decurge natural

Utilizarea mai eficientă și mai de efect a personalului și a aparatelor dvs. pentru pregătirea cantităților mari de alimente.

Limitați pierderile în procesul de producție

Fiecare gram contează. SkyLine oferă un randament maxim asupra investițiilor dvs., prelungind durata de valabilitate și asigurând pierderi minime în timpul gătitului și al răcirii.

Calitate fără compromisuri

Mâncărurile își păstrează toate caracteristicile esențiale: aroma, textura, aspectul și valoarea nutritivă la fel ca alimentele proaspăt gătite. SkyLine face viața mai simplă pentru respectarea normelor în conformitate cu HACCP.

recipe images custom skyline combi ovensMeniuri personalizabile

Gama Combi SkyLine Cuptor și Blast Chiller are o interfață simplă de utilizat cu un ecran tactil super intuitiv. Puteți personaliza complet interfața cu setările, meniul și imaginile preferate.

Gama Combi SkyLine Cuptor și Blast Chiller împărtășesc aceeași filozofie cu un nivel ridicat de personalizare. Păstrați controlul total asupra tuturor operațiunilor și personalizați-le cum vi se potrivește cel mai bine, încărcând imaginile preferate pentru rețetele dvs.

Toate aceste categorii de produse profesionale pentru spalatorii si curatatorii va sunt oferite de catre SDS Group (https://www.sdsgroup.ro), persoana de contact: Catalin Ferchiu – 0 734 667 272.

Marius Călugăru

www.blogatu.ro