În data 22 aprilie 2020, Bohemians.ro a lansat o serie de produse digitale noi de editare foto cu Glitter în cadrul campaniei #BohemiansHeart. În perioada campaniei, 22 aprilie - 15 mai 2020, toate încasările obținute din vânzarea acestor produse și servicii digitale vor fi acordate integral, prin contract de sponsorizare, Asociației Zi de Bine pentru sprijinirea proiectului #Scutpentruspitale – COVID 19Doar Împreună Totul Va fi Bine!

Campania #BohemiansHeart a luat naștere în perioada carantinei, după conștientizarea și reconfirmarea faptului că trebuie întotdeauna să acționăm pentru a da formă viitorului pe care ni-l dorim. Ideea campaniei s-a conturat după legarea unei prietenii pe Instagram cu Luca Cruceanu, content creator și totodată student la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA, București. Experiența sa din sfera digitală, în special prin prisma câștigării premiului de cel mai bun blog masculin, a contribuit la realizarea campaniei. Consultanta in realizarea acestei campanii a fost oferita pro bono de Agenția OneMedia X Group.

Campania s-a bucurat de susținerea în mediul online a circa 150 de content creators pentru care am realizat fotografii și clipuri video cu efect Glitter în vederea promovării campaniei în social media, aceștia demonstrând puterea cuvântului “Împreună” și fără de care acest proiect nu ar fi fost posibil. Reachul a fost semnificativ, iar social media a acționat în cadrul campaniei pentru binele nostru al tuturor. Le mulțumim mult tuturor celor implicați pentru susținere!

În perioada campaniei, au fost plasate pe site-ul www.bohemians.ro 58 de comenzi pentru produsele digitale, cu o valoare totala de 946 lei. Produsele și serviciile digitale de editare foto cu Glitter au fost disponibile exclusiv pe bază de plată cu cardul. Pentru transparență, prezentăm pe site în secțiunea COMMUNITY lista tranzacțiilor și istoricul tranzacțiilor din perioada 22 aprilie - 15 mai 2020, exact așa cum apar ele la procesatorul de plăți EuPlatesc.ro.

Am ordonat procesatorului de plăți decontarea sumelor încasate și, de îndată ce ajung în contul nostru bancar, le vom transfera Asociației Zi de Bine, conform contractului de sponsorizare și vom publica dovada transferului pe site-ul www.bohemians.ro în secțiunea COMMUNITY.

Menționăm că produsele și serviciile digitale create special pentru această campanie vor fi în continuare disponibile pe site în secțiunea DIGITAL LOOK.

Pentru Bohemians, această campanie a însemnat cea mai frumoasă experiență de la înființarea site-ului, drept pentru care ne luăm angajamentul de a ne implica pe viitor în cât mai multe campanii sociale posibil. De aceea, am creat o secțiune nouă pe site COMMUNITY, unde vom prezenta toate campaniile în care ne vom implica de aici înainte. În acest sens, am demarat deja o nouă campanie pentru sprijinirea artiștilor și artizanilor români, cărora le punem la dispoziție în mod gratuit până la sfârșitul anului 2020 secțiunea ARTIST CORNER pentru prezentarea și preluarea de comenzi pentru lucrările lor pe site-ul Bohemians.

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre și să încercăm să realizăm împreună acțiuni de bine!

Cont Facebook: https://www.facebook.com/bohemians.ro/

Cont Instagram: https://www.instagram.com/bohemians.ro/