În cateva zile, mai bine de jumatate de milion de romani care fumează țigări mentolate nu-și vor mai găsi in magazile tigarile mentolate. De ce? Ca urmare a implementării prevederilor unei Directive europene tigarile mentolate vor fi interzise in Romania, si asta, cum spuneam, in mai putin de o luna.

Ce optiune au fumatorii care nu vor sa renunte la aroma de mentol? Tigarile electronice, vapingul, sunt si de data asta o alternativa mai buna la fumatul clasic. Cu toate ca aceeasi Directiva europeana reglementeaza si acest tip de tigarete, s-a considerat de catre legiuitorul european ca acestea fac parte dintr-o categorie pentru care nu sunt necesare astfel de restrictii. Astfel ca mentolul ca aroma va fi disponibil pe piata vapingului/tigarilor electronice.

Cateva sute de mii de romani s-au indreptat deja catre aceasta alternativa mai sanatoasa la fumat, si care, uite, nu restrictioneaza fumatorii care prefera aroma de menthol.

"In ultima vreme putem remarca o crestere considerabila a persoanelor care fac tranzitia catre vaping iar asta se datoreaza cu siguranta si numeroaselor studii efectuate in acest domeniu. Cu toate ca exista o campanie masiva a industriei de tutun impotriva tigarilor electronice, stiinta si-a spus cuvantul si astfel ca oamenii sunt mai increzatori atunci cand aleg alternativa mai sanatoasa si mai putin costisitoare la fumatul clasic.

In ceea ce priveste aroma de mentol, da, aceasta a fost si va fi disponibila pentru consumatorii de tigari electronice, diversitatea aromelor fiind una larga si satisfacatoare pentru toate gusturile. Nu ne mira decizia Comisiei Europene in a interzice tigarile clasice cu aroma de tutun, la fel cum nu ne mira nici celelalte restrictii si impuneri pe care industria de tutun trebuie sa le suporte, inclusiv imaginile de pe pachetele de tigari. Vapingul a fost si va fi o alternativa serioasa, mult mai putin daunatoare si incepand de luna viitoare, o solutie viabila pentru amatorii tigaretelor mentolate." au declarat reprezentantii unui magazin specializat pe tigari electronice din Romania, vapeshop.ro

Contact: Vapeshop

www.vapeshop.ro