COD GALBEN: 13-07-2020 ora 10 Intre 13 iulie, ora 10:00 – 13 iulie, ora 20:00Fenomene vizate se va semnala 13 iulie, ora 10:00 – 13 iulie, ora 20:00Fenomene vizate

La un an de la înființare, compania Effect Sharing anunță obținerea unui profit net lunar de 3% de către toți partenerii care folosesc serviciile investiționale furnizate.

Compania Effect Sharing deține drept de utilizare pentru sistemul automat de investiții theServer conceput de Cristian Păuna și dezvoltat de Algorithm Invest. Sistemul este pus la dispoziția investitorilor care doresc să realizeze profit în propriile lor conturi de capital. theServer realizează investiții pe 17 piețe internaționale de capital, folosind proceduri avansate de inteligență artificială. Sistemul execută în medie 6,6 milioane de instrucțiuni pe secundă și include peste 2400 de algoritmi de data-mining în timp real, folosiți pentru identificarea momentelor optime de tranzacționare pe termen scurt, mediu și lung.

Serviciul Effect Sharing oferit investitorilor, a realizat o profitabilitate de 72% în ultimele 12 luni, echivalentă cu o medie lunară de 6% profit brut, corespunzător cu un profit net lunar de 3% înregistrat de toți investitorii parteneri. Serviciul Effect Sharing realizează 80% din investiții în indicii bursieri ai principalelor burse internaționale (Frankfurt, NewYork, Zurich, Londra, Paris, Sydney, Tokyo) și 20% investiții în valute, aur și titluri germane de trezorerie. Sistemul se adresează investitorilor care doresc să investească suma minimă de 100.000 Euro plus riscul alocat, ce poate fi de 10%, 20% sau 30% din capital, la alegerea investitorului. Pe perioada investiției, capitalul rămâne lichid, depozitat în permanență în contul investitorului, cont care este deschis la o casă de brokeraj independentă și acreditată, cu care sistemul theServer este conectat.

Costul serviciului informatic Effect Sharing este de 50% din profitul brut realizat, inclusiv TVA (19%). Nu există taxe sau alte costuri ascunse, iar serviciul se facturează numai după ce investitorul realizerază profit ca urmare a serviciului furnizat. Contractele de servicii Effect Sharing sunt strict confidențiale și pot fi reziliate oricând, necondiționat. Investitorii, persoane fizice sau companii, sunt invitați să testeze serviciul Effect Sharing cu suma minimă de capital, înainte de realizarea unui plan semnificativ de investiții. Mai multe detalii, desfășurătorul tranzacțiilor efectuate în ultimele luni și datele de contact se află listate public pe https://effectsharing.com.

Effect Sharing

servicii de inteligență artificială