COD GALBEN: 27-11-2020 ora 22 Intre 22:30 si 02:00 se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m in Mun. Bucureşti; COD GALBEN: 27-11-2020 ora 21 Intre 21:00 si 02:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Bacău, Județul Botoşani, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Vaslui; COD GALBEN: 27-11-2020 ora 21 Intre 21:00 si 00:00 se va semnala Ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Olt, Județul Dolj, Județul Mehedinţi; COD GALBEN: 27-11-2020 ora 20 Intre 20:10 si 23:00 se va semnala ceață care va determina scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea; COD GALBEN: 27-11-2020 ora 20 Intre 20:00 si 02:00 se va semnala ceață care va determina scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Prahova, Județul Buzău, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Teleorman, Județul Dâmboviţa;

Rinoplastia sau operatia de modelare a nasului nu este o decizie pe care o poti lua foarte usor. Si pe buna dreptate, este o operatie completa care nu necesita doar anestezie totala, ci va schimba pentru totdeauna modul in care arati.

Daca vrei sa iti remodelezi nasul si te-ai gandit la rinoplastie de ceva vreme, merita sa te informezi si sa afli exact ce presupune aceasta interventie, incepand de la faza de consult.

Consultatia de rinoplastie

In prima faza, pacientul va discuta cu medicul ce il deranjeaza in legatura cu nasul si ce ar dori sa schimbe la el. Apoi medicul il va examina si ii va prezenta pacientului o perspectiva realista, explicandu-i care ar fi cea mai buna abordare si daca se preteaza la o operatie de modelare a nasului.

Pacientul este lasat de obicei cateva zile sa se gandeasca la optiunile prezentate de medic. La a doua consultatie, daca pacientul este de acord cu propunerile medicului se face o programare pentru interventia chirurgicala.

Ce „probleme” pot fi remediate prin  rinoplastie?

Destul de multe. Pentru majoritatea oamenilor, rinoplastia vine sa corecteze o deviatie de sept. Altii sunt nemultumiti de varful nasului care este prea lat sau infundat. Sau sunt persoane care au nasul deformat in urma unor accidente. Poate fi, de asemenea, o combinatie a tuturor acestor probleme. Pot exista si probleme de respiratie in urma unei accidentari, deci poate fi o metoda care vizeaza atat partea medicala, cea functionala, precum si aspect estetic.

Exista si alte metode de remodelare a nasului?

Exista optiunea non-chirurgicala, care este foarte la moda in aceasta perioada. Este vorba despre folosirea botox-ului pentru a masca denivelarea nasului. Aceasta este insa o metoda cu efect temporar, care in unele cazuri se dovedeste a fi o abordare gresita. Injectiile cu botox in fata si in spatele denivelarii nasului va duce la marirea volumului nasului, ceea ce nu este neaparat un lucru bun. De asemenea, o astfel de metoda nu va rezolva posibilele disfunctii respiratorii provocate de deviatia de sept.

Alegeti cum sa arate noul dvs. nas

Deseori, pacientii vin in cabinetul medicului estetician cu poze ale diferitelor vedete cu care ar vrea sa semene. Isi doresc sa aiba nasul sau buzele ca ale unei celebritati. Este posibil insa sa nu aveti tipul potrivit de nas pentru a realiza interventia pe care v-o doriti sau s-ar putea ca forma nasului pe care o doriti sa nu se potriveasca fizionomiei dvs.

De aceea este recomandat sa se foloseasca un software de imagistica 3D ca instrument si ghidare. In felul acesta pacientul va vedea cu ajutorul unui portret robot care este forma nasului care i se potriveste cel mai bine.

Digital Metrics SRL