COD GALBEN: 07-08-2020 ora 10 Intre 07 și 08 august;Fenomene vizate se va semnala 07 și 08 august in 07 și 08 august; COD GALBEN: 08-08-2020 Intre 00:10 si 01:00 se va semnala averse ce vor cumula 20-25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, descărcări electrice in Județul Caraş-Severin;

Agentia Didier pune gratuit la dispoziția producătorilor de alimente din România o platforma online prin intermediul căreia își pot promova produsele și serviciile fără costuri, pentru o perioada de 3 luni. Astfel ne propunem să sprijinim mediul de business din România să ajungă la consumatori și pe această cale, cu informații utile și soluții adaptate acestor vremuri.

Platforma www.agroindustria.ro, aflată în portofoliul agenției Didier, a fost creată cu scopul de a informa corect și obiectiv despre mediul de business din România, cu accent pe agricultură și industrie alimentară. Începând cu data de 25 martie 2020, www.agroindustria.ro va publica gratuit toate comunicatele și informările primite la adresa de e-mail info@agroindustria.ro , din partea companiilor care asigură necesarul zilnic de hrană al românilor.

Îndemnăm companiile să nu renunțe la marketing și comunicare în această perioadă, chiar dacă sunt focusate mai mult pe producție și pe salvarea business-ului în contextul unei posibile crize economice. Ne implicăm pentru companiile mici și medii cu capital românesc și asigurăm în aceste 3 luni consiliere pentru conceperea și transmiterea informațiilor despre:

-  calitatea produselor fabricate și comercializate;
-  implementarea unor măsuri de protecție a angajaților, a consumatorilor și de siguranță alimentară;
-  posibilitățile de cumpărare a alimentelor prin comandă telefonică;
-  deschiderea, funcționarea și adaptarea magazinelor online;
-  servicii de livrare la domiciliu;
-  investiții realizate și sprijinul acordat în lupta împotriva Covid-19.

Experiența ne-a învățat că sunt momente în care solitaritatea valorează mai mult decât orice și fiecare gest de înțelegere, responsabilitate și bunătate ne ajută să învingem încercări grele, la care poate nici nu ne-am gândit. Stim cât de mult contează să oferi un spijin atunci când este cea mai mare nevoie. Să fim mai responsabili cu noi și să arătăm că ne pasă este poate mult mai la îndemână, decât să luptăm în prima linie.

Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de producătorii de alimente, iar efortul lor de a ne asigura tot ceea ce avem nevoie zilnic pentru a supraviețui, merită răsplătit. Considerăm că astfel suntem alături de producătorii români prin tot ceea ce putem noi oferi. Îndemnăm la deschidere pentru astfel de inițiative pe toți cei care pot sprijini mediul de business românesc.

Să auzim numai de bine!