COD GALBEN: 30-03-2020 ora 14 Intre 30 martie, ora 22:00 - 01 aprilie, ora 10:00 se va semnala ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă local consistent, temporar viscol în zona montană înaltă in ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă local consistent, temporar viscol în zona montană înaltă; COD GALBEN: 30-03-2020 ora 13 Intre 13:00 si 17:00 se va semnala intensificări locale și temporare ale vântului, cu rafale de 55...60 km/h. in Județul Botoşani, Județul Suceava, Județul Iaşi;

Organizarea nuntii este unul dintre cele mai emotionante momente din viata tinerilor care urmeaza sa isi uneasca destinele, convinsi fiind ca si-au gasit sufletul pereche. Pe langa faptul ca acestia trebuie sa decida in privinta locatiei in care sa aiba loc petrecerea, ei trebuie sa se gandeasca si la piesele vestimentare pe care le vor purta, dar si la o locatie perfecta pentru sedinta foto de nunta.

De exemplu, Palatul Noblesse din inima Capitalei isi deschide portile pentru cei care vor sa obtina cele mai frumoase si mai deosebite fotografii, pe care sa le aseze cu drag in albumul de nunta! Viitorii miri pot descoperi in randurile ce urmeaza cele mai importante motive pentru care sa aleaga superbul imobil din apropierea Pietei Universitatii din Capitala!

O locatie superba, usor accesibila

Din punct de vedere al localizarii, deosebitul palat Noblesse se afla foarte aproape de punctul 0 al Bucurestiului, in proximitatea Pietei Universitatii. Practic, tinerii pot ajunge aici foarte usor, indiferent de mijloacele de transport pe care le folosesc. Ei nu trebuie neaparat sa iasa din Capitala pentru a gasi peisaje frumoase in care sa faca fotografiile de nunta, atata timp cat au la dispozitie o locatie cocheta si interesanta.

Palatul Noblesse, o cladire cu parfum istoric

Ridicat in anul 1881, Palatul Noblesse a rezistat foarte bine de-a lungul timpul, reusind astazi sa aduca aminte de vremurile de odinioara din punct de vedere arhitectural, insa impresioneaza prin piesele de mobilier moderne cu care este prevazut. Mai mult, corpurile de iluminat din incinta cladirii sunt absolut interesante, asigurand in permanenta o luminozitate excelenta pentru realizarea unor fotografii deosebite.

O gradina cocheta

Pe langa faptul ca viitorii tineri pot face poze in interiorul palatului, ei se pot bucura si de minunata gradina care inconjoara cladirea. Este vorba despre un spatiu in aer liber, in care natura renaste frumos in fiecare primavara si care isi intinde aripile toamna, scuturandu-si frunzele in mii de nuante deosebite. Fotografii au posibilitatea de a suprinde cadre incredibile aici, desprinse parca din revistele de specialitate.

Sedintele foto, inainte sau dupa nunta

In ciuda faptului ca cei mai multi dintre oameni s-au obisnuit sa faca sedinta foto in aceeasi zi in care isi unesc destinele in fata Ofiterului de Stare Civila si a lui Dumnezeu, tinerii trebuie sa stie ca pot face acest lucru si inainte, dar si dupa marele eveniment. In acest fel, viitorii miri se pot bucura de o experienta relaxanta si isi pot aloca oricat timp au nevoie pentru a face fotografii frumoase si minunate!

Diferite ipostaze

Nu in ultimul rand, tinerii trebuie sa aiba in vedere si faptul ca in incinta unuia dintre cele mai interesante palate din Bucuresti pot face fotografii intr-o gama diversa de ipostaze. Ei se pot muta din interior in exterior sau invers, in functie de cum isi doresc sa arate albumul lor foto. Ramane la alegerea fiecaruia cum vrea sa traiasca unul dintre cele mai emotionante momente din viata!

Digital Metrics SRL