COD GALBEN: 04-04-2020 ora 14 COD GALBEN: 04-04-2020 ora 14 COD GALBEN: 05-04-2020 ora 12 Intre 12:30 si 18:00 se va semnala intensificări locale ale vântului cu viteze la rafală de 55...65 km/h in Județul Dolj; COD GALBEN: 05-04-2020 ora 11 Intre 11:00 si 15:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului cu rafale de 55... 65 km/h in Județul Covasna, Județul Mureş;

Odată cu răspândirea rapidă a COVID-19 în Europa, întreprinderile trebuie să se adapteze rapid la un mediu în continuă schimbare. Multe companii acționează responsabil și permit majorității personalului să lucreze de acasă pentru a limita riscul de infecție. Acest lucru a ridicat numeroși proprietari de afaceri și angajații lor cu o nouă provocare. Crearea de soluții pentru munca de acasă care vă aduc mai aproape de un mediu de lucru normal.

În acest articol, împărtășim câteva soluții bune pentru ajustarea mai ușoară și mai perfectă a mediului de lucru acasă și menținerea nivelului de performanță.

Hardware

• Desktop-uri și laptopuri

Multe companii folosesc desktop-uri. Odată cu trecerea la condițiile de ”Home office”, multe dintre aceste locuri de muncă trebuie să devină mobile. Pentru a asigura continuitatea activității, având în vedere un buget, vă sugerăm să analizați opțiunile pentru laptop-urile renovate. Rețineți că majoritatea aplicațiilor moderne necesită minimum 4 GB RAM (8 GB recomandate) și cel puțin un procesor Intel i3, i5 sau i7 de generație a 5-a.

Software

• Sisteme de operare

Fiecare computer trebuie să aibă câteva lucruri de bază pentru a fi funcțional. Primul este sistemul de operare, Windows fiind cel mai disponibil. Cea mai recentă versiune a sistemului de operare poate fi găsită în versiuni de licențe digitale și produse fizice. Vă recomandăm să dați atenție pe licențele digitale, deoarece acestea sunt mai accesibile și cu doar câteva clicuri puteți obține rapid o licență Retail sau OEM și cu ușurință să legalizați orice mașină.

• Aplicații Office

Aplicațiile Office sunt foarte importante pentru un flux de lucru lin. În ciuda selecției mari și a alternativelor gratuite, Microsoft Office s-a stabilit ca un software de aplicații de birou. În funcție de nevoile și bugetul dvs., puteți alege între diferite versiuni și ani. Fiecare versiune diferită include un set diferit de aplicații. Atât pentru sistemele de operare cât și pentru aplicațiile Office, licențele digitale sunt cea mai bună soluție pentru orice afacere, oferind aceeași calitate la un preț mai bun.

La rândul lor, clienții trebuie să aleagă cu atenție tipul de licență pe care vor să o cumpere. Prețurile mici sunt atractive, dar verificați tipurile de licențe pe care le oferă furnizorul. Mulți dintre comercianții care vând la prețuri extrem de mici oferă de fapt OLP (Licențe corporative pentru mașini multiple) sau MSDN (Licențe pentru educație). În calitate de cumpărător, asigurați-vă că alegeți unul dintre următoarele tipuri de licențe - ESD, Retail sau OEM.

Acest articol a fost scris de echipa LicenceDeals.com. Noi, ca majoritatea dintre voi, trebuie să ne adaptăm la această situație și să ne adaptăm procesele de afaceri la un mediu de lucru îndepărtat. Considerăm că în astfel de situații este important pentru întreprinderi să lucreze ca echipă și să se sprijine. Din acest motiv, am pregătit oferte speciale pentru toate produsele noastre și pentru cele selectate de bază care răspund nevoilor actuale pentru lucrările la distanță.

Fiți sănătoși și responsabili!