București, 17 februarie 2020. Agrii România anunță că începând cu luna februarie, Marcel Sîrghiac se alătură echipei, ocupând funcția de Director Național de Vânzări. Marcel Sîrghiac are 39 de ani, și o bogată experiență în agribusiness, de mai bine de 16 ani.

În calitate de Director Național de Vânzări al companiei Agrii România, Marcel Sîrghiac coordonează activitatea directorilor regionali de vânzări, având un rol esențial atât în poziționarea competitivă a companiei pe piața distribuției de inputuri, cât și de a dezvolta strategii de business la nivel național, prin care Agrii România să valorifice în mod pozitiv oportunitățile pieței.

Despre venirea lui Marcel Sîrghiac în cadrul echipei, CEO Agrii România, Monalisa Ungureanu a declarat: ”Sunt convinsă că abilitățile sale, dezvoltate în piața de agribusiness din România, în poziții de vânzări și de Top Management sunt un mare avantaj pentru noi, ca echipă, și vom creea împreună un mediu de lucru, care să ne ajute să devenim și mai puternici. Îi urăm mult succes, noului nostru coleg, Marcel Sîrghiac”.

Despre Agrii România

Reamintim că, Agrii România este noul brand al companiilor Comfert și Redoxim. Agrii își propune o abordare unică, proaspătă pentru fermieri, parteneri, clienți, concentrată pe conceptul care stă la baza brandului: inteligență și inovație. Agrii România își continuă direcțiile strategice asumate, cu un accent și mai profund pe integritate, parteneriat, oameni, comunitate.

Pentru mai multe detalii: (PR, Comunicare şi Relaţii cu presa)

Contact: marketing@agrii.ro

Tel: +40747 033 842/ +40747 686 868