COD GALBEN: 30-03-2020 ora 13 Intre 13:00 si 17:00 se va semnala intensificări locale și temporare ale vântului, cu rafale de 55...60 km/h. in Județul Botoşani, Județul Suceava, Județul Iaşi;

Academia Ars Moriendi organizează conferinţa “ŞTIINŢA NEMURIRII – Redescoperirea Sacrului prin Ştiinţă”, cel mai important eveniment al anului din ştiinţă şi spiritualitate.

Conferinţa va avea loc în perioada 29.02.-1.03.2020, la RIN Grand Hotel, Bucureşti.

Doi distinşi cercetători din SUA, Prof. Vernon Neppe, MD, PhD, Fellow Royal Society (SA) şi Dr. Edward R. Close, PhD, PE, vin pentru prima oară in Europa, la Bucureşti si la Cluj, pentru a demonstra, în premieră în istoria cunoaşterii raţionale, continuarea existenţei individuale după moartea corpului fizic. Subiectele principale ale conferinţei vor aborda viata de după moarte, caracterul etern, nemuritor al conştienţei, ca fundament al realităţii.

Ca importanţă si implicaţii, actuala schimbare de paradigmă nu se poate compara decat cu descoperirea relativităţii si a fizicii cuantice, in urmă cu un secol.

Elita intelectualităţii româneşti de astăzi va fi reprezentată de exponenţi prestigioşi precum: Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, Prof. Dr. Ion Mânzat, Conf. Dr. Ionel Mohîrţă, Prof. Dr. Ovidiu Victor Coşbuc.

Această grandioasă conferinţă va marca o schimbare radicală a viziunii despre tot ceea ce există si un punct de cotitură în eliberarea din chingile materialismului dogmatic, neştiinţific, ce domină încă peisajul intelectual al Europei. Cei doi savanţi americani vor vorbi captivant despre descoperirile lor ştiinţifice revoluţionare, dar şi despre experienţele lor personale, ce confirmă continuarea vieţii după aşa-zisa moarte.

Un premiu consistent în dolari este pus la dispoziţia persoanei care ar reuşi să arate că demonstraţia Neppe-Close este falsă. Până acum n-a reuşit nimeni.

Evenimentul este unic în Europa, ca impact emoţional şi intelectual. Ne bucurăm să vă anunţăm că distinşii noştri invitaţi din SUA vor susţine o conferinţă si la Hotel Napoca din Cluj, în seara zilei de 4.03.2020.

Pentru rezervări:

Contact:

Nu ratati aceasta ocazie unica. Va va schimba in bine viata. Si moartea.

Academia Ars Moriendi

Contact: Grig Oprea