Brandion Academy (cea mai noua platforma de cursuri online din Romania) vine cu niste sfaturi ce te vor ajuta sa controlezi numarul accesarilor website-ului tau si, de ce nu, pentru a creste acest numar.

Un prim pas ar fi accesarea platformei ubersuggest. Aici poti sa vezi ce subiecte se abrdeaza in general. Avand posibilitatea de a identifica aceste subiecte, poti sa iti dai seama care sunt subiectele care cresc numarul de accesari si care sunt subiectele care, din contra scad aceste accesari. In acest fel poti sa te mentii informat asupra concurentei. Daca, de exemplu, vedem un content abordat de o alta companie cu care suntem in competitie si ne decidem sa alegem acest subiect care este deja abordat, trebuie totodata sa identificam lacunele pe care le au competitorii nostri. Astfel, daca acestia au un numar mare de accesari dar nu si de distribuiri in mediul online, asta inseamna ca s-au bazat in totalitate pe serviciile oferite de google. De obicei ne dorim pagini care, pe langa accesari sa aiba un numar mare de distribuiri, pentru ca in acest mod poti sa iti diversifici sursele din care provine acest trafic de accesari.

Pentru a putea spori numarul accesarilor putem apela si la comenzile vocale google.In acest mod putem sa cream un content care poate fi accesat prin intermaediul acestei comenzi deoarece conform comscore.com  50% din cautari se fac prin intermediul vocii. Acest aspect este foarte important, deoarece odata cu evolutia tehnologiei tot mai multi oameni vor folosi aceste servicii oferite de Google. Asta este o solutie preventive pentru ca ultimul lucru pe care vrei sa-l faci este sa-ti optimizezi accesarile in momentul in care aflii ca 70% 80% din aceste cautari vor fi prin intermediul comenzilor vocale. Astfel daca iti doresti o evolutierealista constanta, trebuie sat ii cont si de acesti factori in continua dezvoltare.

Al 3-lea element important este crearea continutului vizual, al videoclipurilor. Nu este nici un mister in spatele faptului ca acest material video este cel mai cautat tip de material. De la utilizatorii de instagram, la utilizatorii facebook si pana la youtube, cu totii suntem in cautarea materialului vizual. Materialul vizual reuseste sa tina mai multi analizatori biologici ai omului ocupati in timpul derularii, deoarece atat auzul cat si vazul sunt stimulate. Tot aceasta tenica te ajuta sa creezi o conexiune mai profunda si mai rezistenta cu propria ta audienta.

Un alt lucru important pentru mentinerea sau pentru sporirea accesarilor il reprezinta siteurile de socializare. Prin intermediul acestora, postarile tale pot sa se mentina la un nivel ridicat si pot sori numarul de accesari pentru urmatoarele postari. Astfel, afisarea continutului pe o asemenea platform poate sa-ti aduca o multime de beneficii.

Formula EAI, Experienta, Autoritate si Incredere. Aceasta formula te poate ajuta sa creezi postari calitative. De exemplu, Google nu-si doreste ca oamenii sa publice materiale care nu sunt credibile. Un alt exemplu relevant pentru aceasta formula ar fi: daca eu sunt un expert in domeniul marketingului online nu pot sa scriu materiale despre sanatate sau sa dau sfaturi in legatura cu acest topic. Astfel, in cazul in care postezi material care nu au legatura cu expertiza/experienta ta, asigura-te ca amintesti despre sursa de unde ai luat acel continut. Totodata, pentru a conferi mai multa credibilitate, trebuie sa oferi anumite detalii despre propria ta persoana, o autobiografie, un link care sa te trimita la pagina ta de linked in sau la pagina ta de facebook. Toate acestea te vor ajuta sa ai un continut de calitate.

Comunicat publicat de Brandion.