COD GALBEN: 11-08-2020 ora 10 Intre 11 august, ora 12:00 – 11 august, ora 23:00Fenomene vizate se va semnala 11 august, ora 12:00 – 11 august, ora 23:00Fenomene vizate COD GALBEN: 11-08-2020 ora 20 Intre 20:25 si 21:30 se va semnala averse ce vor cumula 20...30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină de mici dimensiuni in Județul Bacău, Județul Botoşani, Județul Neamţ;

Athens, Greece – 12 February 2020 - Intracom Telecom, closely monitoring over the past few weeks the latest developments and the evolving situation related to the novel coronavirus outbreak, has decided to withdraw from exhibiting and participating in MWC Barcelona 2020, taking place on February 24-27 in Spain.

The ultimate goal of this action is not to take the risk of exposing our employees, our most valuable asset, neither our associates nor stakeholders to a possibly unsafe and deteriorated environment, as the coronavirus has been declared a global emergency by the World Health Organization on January 30, 2020.

Mr. Ahmed Mohamed, CEO of Intracom Telecom, highlights: “Our employees, partners and customers are of paramount importance and they are always our first priority no matter what. This was definitely not an easy decision, as MWC Barcelona is one of the largest event in our sector. Nevertheless, we stand behind this decision and believe it’s the most responsible path to take.”

About Intracom Telecom

Intracom Telecom is a global telecommunication systems and solutions vendor operating for over 40 years in the market. The company has become the benchmark in fixed wireless access and it innovates in the 5G/4G wireless fronthaul, backhaul and small-cell SON backhaul international arena. Intracom Telecom offers a comprehensive portfolio of revenue-generating software solutions and a complete range of ICT services, focusing on IoT, SDN/NFV, Big Data analytics & data-driven intelligence, and Smart City solutions. The company also addresses the Energy & Utilities industry, emphasizing on smart metering and end-to-end IT solutions. Intracom Telecom is also active in the defense systems sector providing security integrated systems for critical infrastructure protection and border surveillance. Intracom Telecom maintains its own R&D and production facilities and invests significantly in developing cutting-edge products and integrated solutions. The company has extensive know-how and a proven track record in the market, serving more than 100 renowned customers in over 70 countries. The company has local presence in Europe, Russia/CIS, the Middle East and Africa, Asia and North America. For more information please visit: www.intracom-telecom.com .

Information for news editors

Angelika Kypraiou, PR & Digital Communications Manager, Intracom Telecom Group

tel. +30-210-667-1762, e-mail: ankyp@intracom-telecom.com

Alexandros Tarnaris, Marketing Communications Director, Intracom Telecom Group

tel. +30-210-667-7027, e-mail: atarnar@intracom-telecom.com

Magda Mischie, PR Manager,

tel. +40 720072280, e-mail : magdam@intrarom.ro

Intracom Telecom, monitorizând îndeaproape în ultimele săptămâni știrile și evoluția situației legata de epidemia de coronavirus, a decis să se-si retragă participarea la MWC Barcelona 2020, care va avea loc în perioada 24-27 februarie în Spania.

Scopul final al acestei acțiuni este de a nu risca expunerea angajaților noștri, cea mai valoroasa resursa a noastră, a asociaților și a părților interesate, la un mediu posibil nesigur și deteriorat, epidemia de coronavirus fiind declarata urgență globală de către Organizația Mondială a Sănătății pe 30 ianuarie 2020.

Domnul Ahmed Mohamed, CEO al Intracom Telecom, subliniază: „Angajații, partenerii și clienții noștri au o importanță primordială și sunt întotdeauna prima noastră prioritate. Cu siguranță, aceasta nu a fost o decizie ușoară, deoarece MWC Barcelona este unul dintre cele mai mari evenimente din sectorul nostru. Cu toate acestea, sustinem aceasta decizie și credem că este cea mai responsabilă cale de urmat. "