COD GALBEN: 25-02-2020 ora 12 Intre 12:15 si 16:00 se va semnala intensificări locale ale vântului, cu rafale ce vor atinge temporar 55...60 km/h in Județul Constanta, Județul Tulcea;

Raportul pietei de piese auto ofera un rezumat cuprinzator al concurentilor de pe piata. El furnizeaza informatii despre firmele care detin cote de piata importante in ceea ce priveste cererea, oferta si veniturile obtinute din produse, servicii si tranzactii.

Raportul Auto Parts Market 2020

Acest raport prezinta o analiza detaliata a industriei in functie de marime, rata de crestere, jucatorii cheie, regiuni, tipuri de produse si aplicatii. Raportul de pe piata pieselor auto evalueaza factorii cheie care au afectat cresterea pietei si, cu ajutorul cifrelor din istoric, ofera detalii despre scenariul actual si prognoza industriei de piese auto.

Analiza pietei de piese auto

Pentru a analiza piata de piese, este necesar sa se tina cont de productie, consum, venituri, marja bruta, costuri, cota de piata si factorii care influenteaza piata industriei din regiunile globale.

Raportul incepe cu introducerea pieselor auto, domeniul de aplicare al produselor, prezenta generala pe piata, oportunitatile pietei, riscurile pietei si forta motrice a acesteia. El ofera informatii despre vanzari, venituri si pretul pieselor auto de top ale producatorilor, in 2018 si 2019. Totodata, face analize regionale si pe tari ale vanzarilor, veniturilor si cotei de piata.

Analiza pietei in anul 2020

Piesele auto (piese de schimb) sunt unitatile care stau la baza industriei si pietei de piese. Factorii cheie care determina cresterea industriei de piese si componente auto sunt complexitatea si cererea din ce in ce mai mare de piese. La acestea contribuie importanta crescanda a furnizorilor si recunoasterea lor ca parteneri, precum si cresterea oportunitatilor pentru furnizorii mari.

Se pare ca in 2020, in piata globala este acoperita de urmatoarele companii: Robert Bosch GmbH, Denso, Valeo, Continental, Aptiv, ZF Friedrichshafen, Magna International, Faurecia SA, Magneti Marelli, Aisin Seiki, Brembo.

O analiza a segmentului de piata 2020 pe tipuri de produse sau aplicatii

Pentru o imagine de ansamblu si un raport concludent pentru piata de piese auto, ar trebui facuta o analiza pe tipuri de produse. Acestea se pot imparti in sisteme de mers sau accesorii pentru masina.
Totodata, segmentul de piata 2020 ar trebui sa fie impartit si pe tipuri de aplicatii - masina personala sau autovehicul comercial.

Cum se poate analiza corect a pietei de piese ?

Pentru a obtine o imagine de ansamblu a pietei si dimensiunea globala a acesteia, ar trebui analizate principalele regiuni, cum sunt Statele Unite, Uniunea Europeana, China, Japonia, Coreea, India si Asia de Sud-Est.

Acest studiu trebuie sa prezinte productia de piese, veniturile, cota de piata si rata de crestere a fiecarei companii cheie. Totodata, el ar trebui sa acopere datele de defalcare (productie, consum, venituri si cota de piata) pe regiuni, tipuri si aplicatii.

De ce este util un studiu de cercetare a pietei?

Un studiu de cercetare care utilizeaza pe scara larga sursele de date primare si secundare poate fi extrem de valoros. El poate ajuta la intelegerea mai multor factori care afecteaza industria, inclusiv politica guvernamentala, mediul de piata, peisajul competitiv, istoricul, tendintele actuale de piata, impactul inovatiilor tehnologice, riscurile pietei, oportunitatile, barierele dar si provocarile.
Totodata, el vine sa raspunda la numeroase intrebari legate de piata auto.