COD GALBEN: 25-02-2020 ora 12 Intre 12:15 si 16:00 se va semnala intensificări locale ale vântului, cu rafale ce vor atinge temporar 55...60 km/h in Județul Constanta, Județul Tulcea;

Roger Federer, jucatorul elvetian de tenis, in varsta de 38 de ani, a castigat in cariera sa 20 de titluri de Grand Slam si nu se da batut nici in 2020. Acesta a afirmat ca va participa in 2020 la cele patru turnee de Grand Slam si la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Indiferent pe cine pariezi sa castige turneele de tenis anul acesta, este evident ca Federer si-a demonstrat calitatile de invingator. Talentul sau si toti anii in care s-a antrenat din greu au oferit rezultatele mult dorite, facandu-l sa inregistreze record dupa record.

Rivalii sai consacrati mai tineri, Rafael Nadal (cu 19 titluri castigate) si Novak Djokovic (cu 16 titluri castigate) ii calca pe urme in cariera si vor fi acolo sa il infrunte. Desi exista speculatii ca Federer se va retrage in acest an, acesta nu a facut pana acum declaratii cu privire la acest subiect, ci pare hotarat sa se intoarca pe teren si sa mai castige macar un titlu.

Acest gigant al tenisului va ramane in istorie pentru toate victoriile avute si recordurile castigate, dar si pentru faptul ca in 2020 averea sa castigata din tenis va depasi cifra de 1 miliard de euro.

In topul calitatilor care l-au facut pe Roger Federer o legenda vie se numara:

• Un corp ingrijit si antrenat alaturi de cei mai buni antrenori;
  • O mentalitate calma si pozitiva, de invingator, pe care a dobandit-o in timp. De mic copil lui Federer nu i-au placut infrangerile, asa ca de fiecare cand gresea ii era imposibil sa se stapaneasca si arunca racheta sau o trantea pe jos de nervi. In timp insa, datorita antrenorului Peter Carter, a reusit sa inteleaga ca nervii ii consumau energia de care avea atata nevoie pe teren.
  • Talentul, maiestria si finetea care i-a facut pe unii jucatori profesionisti de tenis sa afirme ca Federer este cel mai bun jucator din istorie;
  • Aptitudinile unice in ceea ce priveste servele si reflexele, pe care le-a perfectionat in timp, prin dedicare si perseverenta.
  • Rezistenta, viteza si agilitatea care il caracterizeaza si i-au adus multe victorii;
  • Increderea in jocul sau, constanta si experienta. Tenisul este un joc al mintii, in care jucatorii se pot simti solitari, de aceea acestia trebuie sa lucreze la a-si mentine o stima de sine ridicata si o incredere vadita, plina de pozitivism.

In afara talentului incontestabil, Federer a reusit mereu sa se auto-depaseasca, schimband cel putin trei stiluri diferite de joc, in functie de punctele sale slabe la acel moment. Aceasta versatilitate, ambitia de a fi cel mai bun si focusul cu care statea in zona de flow pana la finalul meciurilor, l-au ajutat sa aiba atat de multe competitii castigate.

Roger Federer- o forta de supererou cu ochi calzi si zambet de copil, nu mai este favorit la cotele de pariuri sportive sa castige vreo competitie importanta in 2020

Daca esti un fan al lui Roger Federer, poti urmari toate meciurile cu el si pune pariuri live, pe site-uri de pariuri online. Pentru ca mi se pare o casa de pariuri sigura si foarte avantajoasa in ceea ce priveste promotiile pentru pariuri sportive, am verificat si care sunt previziunile bookmakerilor de la Baumbet pentru 2020 si iata ce am aflat:

Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie)

Australian Open a fost castigat in 2019 de Novak Djokovic, care are cota de 2.25, fiind urmat de Rafael Nadal (5.10), Daniil Medvedev (8.70), iar pe ultimul loc in clasament se afla Roger Federer care a avut ultima victorie pe in 2018, cu o cota de 10.00. Cota cea mai mica de 1.01 este, in acest caz, pentru un alt jucator decat cei mentionati.

Roland Garros (24 mai – 7 iunie)

La Roland Garros, Federer nu se afla in top cinci castigatori posibili, mai ales ca nu a mai castigat un meci pe zgura din 2009. Astfel, cotele de pariuri sportive pentru aceasta competitie sunt: un alt jucator (1.01), Rafael Nadal (campionul de anul trecut) are cota de 1.90, Novak Djokovic (4.10), Dominic Thiem (5.00) si Stegano Tsitsipas cu cota de 18.00.

Wimbledon (29 iunie – 12 iulie)

Roger Federer ocupa pozitia a treia in top la pariurile live, cu o cota de 5.10 la trofeu, fiind devansat de Novak Djokovic, castigatorul de anul trecut, care are o cota de 2.55. Pe ultimele doua locuri in clasament se afla Rafael Nadal (cota de 6.10) si Medvedev Daniil (cota de 14.50). Pe primul loc in acest clasament, cu cota cea mai mica (1.01) este orice alt jucator care castiga in afara de cei deja mentionati.

US Open (31 august – 13 septembrie)

Desi castigator in 2019 la US Open, Rafael Nadal e pe locul 3 in top la Baumbet cu o cota de 4.70, in timp ce oponentul lui de anul trecut Daniil Medvedev ocupa locul cinci in top, cu cota 12.50. Federer e pe locul 4 in clasamentul US Open cu cota 7.40, iar sansele de a castiga acest turneu par a fi in favoarea lui Novak Djokovic (cota 2.50) sau a altui jucator care castiga, in afara de cei mentionati (cota 1.01).

Daca iti place sa simti distractia si adrenalina pe care le simti atunci cand pui pariuri live, Baumbet iti pune la dispozitie o gama larga de sporturi pentru care poti paria. Vezi oferta detaliata aici.