COD GALBEN: 23-02-2020 ora 11 Intre 23 februarie, ora 11:00 - 23 februarie, ora 18:00Fenomene și zone vizate COD ROSU: 23-02-2020 ora 11 Intre 24 februarie, ora 02:00 - 24 februarie, ora 18:00Fenomene vizate se va semnala 24 februarie, ora 02:00 - 24 februarie, ora 18:00Fenomene vizate

Compania Eco Sud S.A. este lider de piață în tratarea, selectarea și eliminarea deșeurilor produse de populație în diverse zone din România, dispunând de infrastructuri de protecție a mediului, instalații, platforme de transfer, stații de sortare și compostare  de importanță  esențială pentru gestionarea deșeurilor, pentru reciclare și pentru un mediu curat de viață.

Astăzi am atins performața de a trata și selecționa zilnic o cantitate de peste 4 milioane de kg de deșeuri produse de populație, deținem o suprafață ecologică pentru managementul deșeurilor de peste 2.500.000 mp și gestionăm investiții publice și private în protecția mediului și sănătății populației iar activitatea desfășurată de noi este de importanță ecologică majoră pentru populație, comunități și autorități locale, contribuind în mod decisiv la realizarea țintelor de mediu stabilite de Comunitatea Europeană pentru România.

Depozitele ecologice, stațiile de sortare, instalațiile de compostare și platformele de transfer deținute de compania Eco Sud în România rămân cea mai sigură soluție de tratare a deșeurilor generate de populație iar încrederea constantă a oamenilor în profesionalismul nostru manifestată de peste 20 de ani reprezintă o garanție a unui mediu de viață sănătos și a unui management benefic al deșeurilor, absolut necesare pentru orice persoană sau comunitate.

Cu un portofoliu de șase Centre de Management al Deșeurilor, compania Eco Sud gestionează un procent semnificativ din cantitatea de deșeuri produsă în România, lucru care o plasează în postura de lider național în acest domeniu.

Eco Sud a preluat gestiunea deșeurilor în urma unor licitații organizate în conformitate cu normele europene de mediu, de consilii județene, asociații de dezvoltare intercomunitară pentru salubrizare, de primăriile din București și din țară. Soluțiile Eco Sud au fost desemnate câștigătoare pentru excelență în servicii dar și pentru responsabilitatea față de mediul înconjurător, trăsături ce caracterizează activitatea companiei în cei 20 de ani de experiență.

Depozitul Ecologic Vidra face parte din zona ecologică Vidra, recunoscută ca fiind o zonă cu un pământ roditor, nepoluat, apt pentru a dezvolta o agricultură modernă. Eco Sud monitorizează în permanență apa, solul și aerul, rezultând parametri care definesc o zonă ecologică de excepție, iar Comunitatetea Europeană  a apreciat în mod constant în cadrul vizitelor făcute în România activitatea desfășurată în cadrul depozitului Ecologic Vidra cât și investițiile realizate în scopul reutilizării materiilor prime provenite din deșeuri și implementarea conceptului de economie circulară.

Depozitul Ecologic Vidra este proiectat și construit în conformitate cu cele mai exigente norme de mediu ale Comunității Europene și poate susține gestionarea și tratarea deșeurilor din intreg orașul București și județul Ilfov pentru urmatoarea perioada de 20 de ani având porțile deschise pentru toți colectorii de deșeuri care respectă standardele și legislatia de mediu în vigoare.

Grupul Eco Sud a fost printre primele firme private din domeniu care a decis să aducă un aport substanțial la protejarea mediului înconjurător și a ales să implementeze conceptul de economie circulară – zero deșeuri. Astfel, valoarea produselor și a materialelor este menținută cât mai mult posibil, deșeurile sunt reduse la minim, iar resursele nu părăsesc fluxul economic. “Avem tehnologia, avem expertiza și, mai mult, avem determinarea pentru a gestiona eficient deșeurile astfel încât acestea să se transforme în resursă”, precizează directorul general al Eco Sud S.A., Adrian Scarlat.

Compania este licențiată Clasa I prin Ordin emis de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice și este certificată pentru Sistemul de Management de Calitate, Mediu, Sănătate și Securitate Ocupațională de către organismul de certificare TUV Rheinland InterCert Gmbh – Germania.

Eco Sud S.A.

Prin Director General