COD GALBEN: 23-01-2020 ora 00 Intre 23 ianuarie, ora 09:00 - 23 ianuarie, ora 18:00Fenomene vizate se va semnala 23 ianuarie, ora 09:00 - 23 ianuarie, ora 18:00Fenomene vizate COD PORTOCALIU: 23-01-2020 ora 10 Intre 10:00 si 13:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală în general de 110...130 km/h in Județul Buzău;

Data 13.12.2019

Finalizarea proiectului  „Dezvoltare economică sustenabilă prin extinderea activității pentru SC ROAD ASFLAT GROUP SRL”

SC ROAS ASFALT TOUR S.R.L., în calitate de Beneficiar, a implementat proiectul „ Dezvoltare economică sustenabilă prin extinderea activității pentru SC ROAD ASFLAT GROUP SRL”, cod MySMIS 119489, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 - ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud - Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului a fost de 1.158.520,41 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională 733.045,89 lei.

Obiectivul general al proiectului a vizat cresterea competitivității economice a ROAD ASFALT TOUR SRL prin achiziția de noi echipamente tehnologice, privind diversificarea serviciilor oferite și dezvoltarea capacității umane prin înființarea unui nou loc de muncă, destinat persoanelor din grupuri defavorizate, în termen 12 luni de la primirea finanățrii nerambursabile.

Obiectivele specifice au avut în vedere:

• creșterea cotei de piață și atragerea de noi clienți pentru întreprinderea ROAD ASFALT TOUR. prin achiziționarea de noi echipamente tehnologice în termen de 6 luni de la semnarea contractului de finanțare;
  • dezvoltarea capitalului uman al societății prin înființarea unui nou loc de muncă, destinat persoanelor din categorii defavorizate în maximum 12 luni de la semnarea contractului de finanțare;
  • creșterea competitivității societății prin achiziționarea de echipamente tehnologice specifice noii activități propuse spre dezvoltare prin prezentul proiect.

La finalul implementării proiectului au fost atinse următoarele rezultate:

• achiziția de echipamente (un excavator, o rampă mobilă persoane cu dizabilități, un sistem de colectare selectivă, un sistem energie regenerabilă);
  • crearea unui nou loc de muncă, destinat persoanelor din grupuri defavorizate și menținerea celor existente;
  • diseminarea proiectului.

Proiectul a contribuit în mod direct și indirect la dezvoltarea Regiunii de Dezvoltare Sud-Est prin crearea de noi locuri de muncă și dezvoltarea sectorului de construcții prin introducerea în piața locală a echipamentelor performante și de actualitate tehnologică.

Durata de implementare a proiectului a fost de de 27 luni (01.10.2017-31.12.2019 ).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Mun. Tulcea Parcela 288, Tarla 20, județul Tulcea, România, telefon: 0741084903, e-mail: road.asfalt.group@gmail.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020