Continuăm să împingem limitele fotografiei de smartphone

[București, 10 decembrie 2019] – Xiaomi, lider global în tehnologie, anunță disponibilitatea în România a telefonului Mi Note 10, ultimul dispozitiv din seria premium Mi Note. Noul model este echipat cu prima penta cameră de 108 MP din lume, cu un design premium și o baterie impresionantă de 5260mAh. Mi Note 10 a fost creat ca să ofere o experiență fotografică fascinantă.

Mi Note 10 6GB+128GB este disponibil la un preț recomandat de 2599 lei. Telefonul se găseşte în oferta Mi Store și online pe eMAG, Blacktech, Flanco și alte canale specializate.

Distribuitorii oficiali pentru Xiaomi sunt ALSO TECHNOLOGY SRL, BLACK TECH GROUP SRL și WORLD COMM TRADING GFZ SRL. Pe cutia fiecărui telefon vor exista informații despre distributor. Produsele achiziționate prin intermediul distribuitorilor oficiali vor beneficia de service la ESD (centrul de service oficial al Xiaomi în România).

Bine ați venit în noua eră Penta-Camera

Mi Note 10 de la Xiaomi are 5 camere diferite, o cameră principală de 108 MP, o cameră tele de 5MP, o cameră tele de 12 MP, o cameră supraangulară de 20 MP și o cameră cu funcție macro. Acest setup permite apropierea cu un zoom care ajunge de la 0.6x la 50x fără să compromită calitatea imaginii.

Camera principală de 108MP duce fotografia realizată cu telefonul mobil la un nou nivel și marchează o premieră în această industrie. Echipat cu senzor Samsung ISOCELL Bright HMX 108MP, Mi Note 10 are cea mai mare rezoluție existentă în acest moment pe piața telefoanelor mobile, respectiv 12032 x 9024.

Pentru prima dată în istoria telefoanelor mobile, camera de 108MP realizează fotografii ce pot fi printate cu acuratețe pe billboard-uri de până la 4.24 metri înălțime*. Dispozitivul are un senzor de dimensiune 1/1.33”, bazat pe o tehnologie care combină 4 pixeli într-unul singur, pentru a captura cu mare acuratețe detalii în condiții de lumină scăzută, alături de stabilizarea (OIS) pe 4 axe, pentru o înaltă claritate.

Pasionații de fotografie, care vor să realizeze portrete de înaltă acuratețe, vor fi încântați de camera tele 12MP 2x cu distanță focală de 50mm, una dintre cele mai folosite distanțe focale de către fotografii profesioniști. În condiții de de lumină redusă, dimensiunea mare de 1.4μm a pixelilor și sistemul de focus Dual Pixel, permit realizarea unor portrete mai clare și mai luminoase.

Camera tele de 5MP 5x este de asemenea capabilă să realizeze fotografii la 10x mod hibrid, sau 50x cu zoom digital pentru a completa o plajă de zoom cât mai mare. În plus, obiectivul este echipat cu stabilizare optică și o diafragmă f/2.0 pentru fotografii mai bune în condiții de lumină slabă.

Cu un unghi de cuprindere de 117 grade, camera suprangulară de 20MP le permite utilizatorilor să captureze în imagini peisaje impresionante și să realizeze fotografii de grupuri mari, în timp ce camera macro are autofocus pentru fotografii realizate de la distanță mică.

Mi Note 10 are pe spate o cameră care suportă Night Mode 2.0, o funcție complet nouă, care permite captarea unei cantități mai mari de lumină și combină mai multe cadre ale aceleiași imagini pentru o versatilitate crescută. Pasionații de concerte și de fotografii pe timp de noapte vor fi încântați de funcția de reducere a zgomotului de imagine prin captarea mai multor cadre în format RAW.

Mi Note 10 are încorporată o tehnologie specială pentru stabilizarea imaginii video, care le oferă utilizatorilor o experiență inedită, prin posibilitatea de a realiza înregistrări video stabile, de a filma macro în slow-motion cu 960 cadre/secundă, precum și de a filma 4K folosind camera supraangulară. Utilizatorii pot folosi cu ușurință modul Vlog peantru a crea conținut video interesant și la o calitate foarte bună, aplicând 7 efecte cinematice diferite.

În plus, față de configurația perfomantă a pentacamerei de pe spate, Mi Note 10 mai este echipat cu o cameră frontală de 32 MP, care are ca funcții AI beautify, portrete selfie inteligente, detectarea inteligentă a cadrului de fotografiat, deblocarea telefonului prin recunoaștere facială, selfie panoramic și palm shutter (declanșarea camerei prin ridicarea mâinii), pentru realizarea unor selfie-uri uimitoare.

Pentru cei care își doresc o experiență fotografică neașteptată, Xiaomi a pregătit Mi Note 10 Pro, un telefon care are o cameră principală cu 8 lentile, 8GB RAM și 256 GB capacitate de stocare. Camera cu 8 lentile oferă o calitate a imaginii de înaltă claritate. Această variantă va fi disponibilă în lunile următoare.

Stilul întâlnește funcționalitatea într-un design surprinzător

Mi Note 10 are un ecran AMOLED 3D curbat de 6.47”. Ecranul edge-to-edge este foarte subțire și oferă o experiență imersivă completă, cu un raport de contrast de 400,000:1 care permite realizarea unor tonuri diferite de negru și o fidelitate mai mare a culorii. Mi Note 10 este echipat cu un senzor** optic integrat în ecran, care este cu 88% mai subțire, și cu o zonă de detectare a amprentei cu 10% mai mare, care funcționează în condiții de lumină puternică, frig și degete uscate.

Pe spate, Mi Note 10 este prevăzut cu sticlă 3D curbată, care oferă o aderență excelentă. Atât pe față cât și pe spate, telefonul este echipat cu înveliș Corning® Gorilla® Glass 5, care oferă o mai mare rezistență la zgârieturi.

Dispozitivul vine în 3 variante de culori elegante - Midnight Black, Aurora Green, și Glacier White.

Baterie de înaltă capacitate și performanță excepțională

Mi Note 10 oferă o performanță excepțională și o durată de viață a bateriei impresionantă. Bateria, cu o capacitate de 5260mAh, suportă încărcare rapidă de 30W și durează mai mult de 2 zile. Dispozitivul utilizează platforma mobilă Qualcomm® SnapdragonTM 730G cu tehnologie 8nm pentru o experiență de utilizare fără cusur.

MIUI 11: Introducem o nouă experiență vizuală și audio

În afară de un sistem hardware de top, Mi Note 10 vine preinstalat cu MIUI 11.

MIUI 11 introduce un design complet nou și un set de funcțiuni îmbunătățite pentru a eficientiza operarea.  Eliminând componentele inutile de interfață și alte elemente care aglomerau vizual, MIUI 11 aduce conținutul în lumina reflectoarelor.

Utilizând eficient capabilitățile ecranului AMOLED, MIUI 11 face din afișarea Always-on Display un instrument perfect de personalizare. Pe lângă aceasta, MIUI 11 introduce noi efecte sonore dinamice, care imită sunetele ambientale ale naturii. Acest sistem de efect sonor inovativ a câștigat un premiu Red Dot Design, și este primul premiu acordat vreodată pentru categoria de software smartphone.

Pe lângă revoluționarea experienței vizuale și audio, MIUI 11 vine cu un set puternic de instrumente pentru productivitate și servicii de lifestyle.

Transmiterea de fișiere wireless, imprimarea, editarea documentelor și gestionarea activităților zilnice sunt disponibile acum printr-un sistem inovativ.

Aceste noi caracteristici, nu numai că sporesc productivitatea la locul de muncă, dar fac mai ușoară gestionarea unor activități zilnice, de exemplu noul contor de pași, instrumentul de management al timpului și calculatorul.

Fotografii cu Mi Note 10  pot fi descărcate aici.

Media contact România: Confident Communications, mara@confidentpr.com, 0743 145 588

Despre Xiaomi

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și harware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

Xiaomi își construiește în mod constant imaginea pe baza relațiilor cu utilizatorii. Compania caută mereu soluții inovatoare, punând calitatea și performanța pe primul loc. Xiaomi creează produse fascinante la prețuri  accesibile, pentru a le oferi tututor posibilitatea de a se bucura de o viață mai bună prin tehnologie inovatoare.

În acest moment Xiaomi este al patrulea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 171 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 80 de piețe din întreaga lume și este un jucător de top în majoritatea dintre acestea.

În iulie 2019, Xiaomi a fost listatǎ pentru prima dată în Fortune Global 500, ocupând locul 468 între celelalte companii prezente în top, și locul 7 la categoria Servicii Internet și Retail. De asemenea, este cea mai tânără companie din topul Global 500 din 2019.

Mai multe informații despre Xiaomi: www.mi.com, blog.mi.com, facebook.com/XiaomiRomania