COD GALBEN: 23-01-2020 ora 00 Intre 23 ianuarie, ora 09:00 - 23 ianuarie, ora 18:00Fenomene vizate se va semnala 23 ianuarie, ora 09:00 - 23 ianuarie, ora 18:00Fenomene vizate COD PORTOCALIU: 23-01-2020 ora 10 Intre 10:00 si 13:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală în general de 110...130 km/h in Județul Buzău;

De unde a apărut, nimeni nu știe. Cum a devenit așa de popular, putem bănui. E vorba despre Secret Santa, obiceiul festiv din ce în ce mai întâlnit prin corporații. Ideea jocului e simplă. Se aruncă numele tuturor colegilor într-o pălărie, fiecare extrage câte unul, îi cumpără un cadou și îl oferă fără să-și destăinuie identitatea. Ca un Moș Crăciun Secret. Și aici intervin probleme noi, pe care nu bănuiai că le-ai avea vreodată. E suficient de greu să alegi un cadou pentru cineva drag. Dar când abia poți să asociezi numele care-ți pică din pălărie cu o față din birou, ce te faci? Pui mâna pe un card de cumpărături și consulți sugestiile de mai jos.

Pentru necunoscutul care nu vorbește cu nimeni

N-ai cum s-o dai, pur și simplu trebuie să mergi pe un card-cadou. Ceva mai impersonal și lipsit de stres probabil că nu există. Dar când anonimul de pe bilețel e anonim pentru toată lumea pentru că așa e firea lui/ei, cardul-cadou e singurul cadou pe care-l poți face. Te duci la un magazin (destul de general), pui o sumă de bun simț pe un astfel de card și îl introduci într-un plic, alături de tradiționalul „Sărbători cum îți plac ție!”. O astfel de variantă va fi întâmpinată cu dezaprobări din toate părțile. Dar, dacă judecăm sincer, destinatarul acestui cadou va fi cel mai fericit.

Pentru petrecărețul din teambuilding

Chiar dacă nu umbli cu acești colegi, sigur îi cunoști. Pentru că-i știe tot etajul, probabil. Au o reputație care s-a răspândit rapid și pe care e greu să și-o ascundă. Le place viața și le place să-i atragă și pe alții în stilul lor de viață. Dacă ați fost vreodată în teambuilding împreună, e foarte probabil ca ei să se fi ocupat de înșirat shot-urile din 10 în 10 minute. Ca să marchezi acest episod greu de ținut minte, oferă-i o băutură fină sau un set de cocktailuri. Sigur le va aduce în următorul teambuilding.

Pentru geek-ul care le știe pe toate

Aici, e puțin complicat. Pentru că le știe pe toate, geek-ul își cumpără singur fix ce are nevoie. Și orice alternativă la ce deține deja este pur și simplu de neconceput. Așa că nu poți să te îndrepți spre gadgeturi, cum ai fi tentat, decât dacă știi clar că plănuiește să-și ia un anumit produs. Pare o cauză pierdută și totuși, există o cale de ieșire. Geek-ul are nevoie de ocazii în care să-și etaleze și mai mult cunoștințele. Un voucher la un escape room s-ar putea să te scape din încurcătură.

Pentru mămica pe care nu o mai lasă copiii

Când nimerești astfel de persoane, tentația mare este să iei ceva pentru cel mic, că doar va fi de folos, nu? Dar ultimul lucru de care are nevoie o mamă este un cadou pentru copilul ei, pe care l-a îngropat deja în cadouri de sărbători și produse care se potrivesc perfect cu nevoile pruncului ei. În schimb, i-ar face cu adevărat plăcere să primească o pauză de la copilul ei. Nu va recunoaște, bineînțeles. Dar o ședință de SPA, înfrumusețare, relaxare, wellness etc. o va face cea mai fericită mămică.

Pentru toate darurile de Secret Santa și nu numai, ține-l pe CardAvantaj la îndemână. Vei plăti prețurile în rate fără dobândă* și vei avea un Crăciun mai liniștit.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Digital Metrics SRL