COD GALBEN: 11-12-2019 ora 13 Intre 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate se va semnala 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate COD GALBEN: 13-12-2019 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 13-12-2019 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m in Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Prahova, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Teleorman, Județul Dâmboviţa;

Aveti o ruda sau un prieten apropiat care locuieste in Italia si care in ultimele zile nu v-a mai dat niciun semn? Stiti ca acesta sufera de o boala incurabila sau este in varsta si va temeti de ce e mai rau? Se spune ca, de obicei, vestile rele circula repede, prin urmare, daca primiti un telefon de departe in toiul noptii, este clar ca stirea nu poate fi decat una singura.

Chiar daca ati fost trezit la 2 dimineata de o astfel de informatie care va taie rasuflarea, trebuie sa va reveniti cat mai rapid din soc si sa actionati rational. Desi poate fi greu sa intelegeti si mai ales sa acceptati acest lucru, nu se mai poate face nimic pentru readucerea la viata a persoanei apropiate dumneavoastra.

In consecinta, singurul lucru care mai ramane este sa ii asigurati o intoarcere demna acasa si o inmormantare pe meleagurile natale, printre ai sai.

In acest sens, trebuie sa apelati imediat la serviciile unei firme de repatriere decedati Italia.

Spre exemplu, Casa Bucur, o firma de pompe funebre din Bucuresti, cu o experienta indelungata, are program non stop si va sta la dispozitie la orice ora din zi si din noapte. Acest lucru este esential, intrucat tragediile precum decesul unei persoane apropiate, mai ales daca aceasta se afla intr-o tara straina, nu pot fi prevazute.

Etapele repatrierii decedatilor din Italia

Prin urmare, imediat cum aflati stirea nefasta si inchideti telefonul, trebuie sa formati numarul 0769.99.00.00 si veti intra in contact in numai cateva secunde cu un reprezentant al pompelor funebre Casa Bucur din Capitala.

Printre serviciile funerare pe care aceasta le ofera se numara si cel de repatriere decedati din Italia, precum si din Spania, Germania, Marea Britanie si Franta, alte tari in care locuiesc multi conationali.

Actiunea de repatriere decedati din Italia presupune mai multe etape. In primul rand, firma de servicii funerare din Bucuresti va contacta partenerii din tara respectiva, care se vor ocupa de toate formalitatile pentru imbarcarea trupului neinsufletit intr-un avion cu destinatia Aeroportul International Henri Coanda. Apoi, Casa Bucur se va asigura ca toate actele si avizele necesare repatrierii sunt intocmite corect si gata la timp.

Odata ce sicriul cu trupul rudei sau prietenului dumneavoastra va ajunge la Bucuresti, firma de repatriere decedati din Italia il va prelua din zona cargo a aeroportului si apoi il va transporta catre capela, respectiv cimitir. Transportul se va face la bordul unui autoturism funerar cu dotari de ultima generatie, care respecta toate standardele de igiena impuse la nivelul Uniunii Europene.

Avand in vedere faptul ca procesul de repatriere a decedatilor din Italia poate fi unul destul de anevoios si consumator de timp, este recomandat sa apelati la firma de servicii funerare imediat cum primiti vestea tragica de peste hotare. Astfel, va asigurati ca repatrierea va fi facuta in timp util, fara descompunerea trupului neinsufletit si fara a periclita ceremonia de inhumare, organizarea parastasului si celelalte randuieli.

Puteti sa va ganditi la acest gest ca la un ultim omagiu si un ultim lucru pe care il puteti face pentru memoria rudei sau prietenului dumneavoastra, care astfel isi va gasi odihna vesnica pe propriul taram.

Casa Bucur