COD GALBEN: 11-12-2019 ora 13 Intre 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate se va semnala 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate COD GALBEN: 13-12-2019 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 13-12-2019 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m in Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Prahova, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Teleorman, Județul Dâmboviţa;

Nu există ziare, panouri publicitare, care să nu spună cum cum ar trebui să arate femeia ideală.

Se promovează de multe ori un ideal de frumusețe destul de periculos, deoarece funcționează în afara evaluării conștiente, indiferent de vârstă persoanelor țintă.

Acceptăm proporțiile corpurilor care ni se propun din ce în ce mai des din exterior, vrem ajungem aspectul dorit de alții, fie că ne place sau nu, iar calea pentru asta este o intervenție chirurgicală plastică. Una dintre cele mai populare intervenții chirurgicale de natură estetică o reprezintă operația de mărire sâni, alaturi de cea de marire a buzelor, lifting facial si rinoplastie.

Suferința mentală este mai mare atunci când e cauzată de nemulțumirea cuiva cu privire la aspectul său decât durerea pe care o suferă în cadrul intervenției chirurgicale propriu-zise.

Cu cât pacientul este mai fericit, cu atât mai probabil va fi mulțumit și de procedură.

Fericirea este înțeleasă aici ca o bună stare mentală și fizică generală.

Alege un medic chirurg estetician bun, pentru succesul garantat al operației

Când se decide de către medic să se facă intervenții chirurgicale estetice, acesta trebuie să țină seama, în afară de datele fizice propriu-zise ale pacientei și de funcționarea mentală și psihosocială a acesteia, de așteptările pe care le are (realiste sau fanteziste).

Cel mai important este să ca pacienta să fie conștientă de motivația pe care o are pentru efectuarea unei astfel de proceduri. Un psihoterapeut poate să fie de mare ajutor în acest sens, deoarece poate să îi arate persoanei lucruri de care aceasta nu era conștientă și care pot avea influențe radicale privind viața, sănătatea și profesia persoanei în cauză.

O mărire de sâni, un mod de a-și regăsi stima de sine pentru multe femei

Chirurgia plastică a încetat de multă vreme ca să mai fie un lux pe care doar puțini oameni și-l permit. Statisticile internaționale efectuate indică creșterea popularității acestui tip de chirurgie pe plan mondial.

Când sânii sunt atât de mici încât aproape sunt invizibili, iar alura corporală nu pare feminină, ci mai degrabă androgină, este o adevărată catastrofă pentru multe femei.

Ele ajung să se lupte cu imposibilitatea de a-și accepta corpul și cad în depresie chiar pentru simplul fapt că sânii le privează unele doamne și domnișoare de a-și duce o viață așa cum își doresc.

A apela la medicul estetician reprezintă cea mai bună cale de a oferi bustului forma visată, de a-și regăsi feminitatea, de a deveni mai încrezătoare în forțele lor și de a se putea privi în oglindă cu plăcere.

Bustul mic este adesea văzut ca o formă de complex pentru că nu arată foarte frumos în haine decoltate, într-un costum de baie sau atunci când se face topless.

Pentru unele doamne și domnișoare reprezintă forma supremă de a nu fi atractivă și își invidiază prietenele care pot purta haine decoltate și nu au probleme în a găsi sutienele potrivite.

Categoric mărirea sânilor este una dintre cele mai importante realizări ale chirurgiei estetice, mai ales când este realizată de către medici cu experiență. Bustul va arăta la final natural, ferm și plăcut la atingere, dificil de sesizat că sânii nu sunt așa de la natură.

Operația în sine, dacă nu îi apar complicații, durează circa două ore iar pacienta se recuperează foarte bine în scurtă vreme.

Sunt totuși necesare mai multe vizite la medicul chirurg estetician, timp în care acesta verifică dacă vindecarea se produce așa cum trebuie și se îndepărtează suturile post operatorii.

Pentru mărire se plasează sub mușchii pectorali un implant special, de regulă cu silicon. Chirurgul folosește incizii și este atent ca să facă niște cusături discrete, așa încât cicatricile postoperatorii să fie aproape invizibile, iar efectul final să fie unul cât mai estetic.

Înainte de orice, pacienta trebuie să meargă la un consult prealabil unde se determină mărimea dorită a sânilor, așa încât aceștia să fie echilibrați cu restul corpului și să se evite un efect artificial, de bust de plastic, extrem de neplăcut.

După operația de mărire a sânilor pacienta trebuie să poarte un sutien special, o bustieră, pentru a oferi sânului o formă adecvată. El se poartă atât ziua cât și noaptea.

Efectele finale se observă cel mai bine după circa 3 luni de la operație, când umflăturile dispar.

Digital Metrics SRL