Agenția de publicitate Manpres anunță înființarea, în anul 2020, a Ziarului News National, publicație de interes general și știri naționale.

Ziarul News National este proprietatea Agenției de publicitate Manpres.

News National este acreditat de numeroase instituții de prestigiu ale statului român, preia și publică informații corecte și în timp real, direct de la sursă, fără interpretări sau adăugiri.

Proiectul News National a luat naștere din dorința de a dovedi că se poate face jurnalism de calitate, cu știri pozitive, dând o șansă studenților de la jurnalism. Redacția acestui ziar este alcătuită în majoritate din studenți în anii terminali ai Facultății de Jurnalism.

Pe lângă știrile de actualitate zilnice, publicăm și  Comunicate, Informări, Anunțuri de presă, Proiecte în derulare/finalizate ale instituțiilor, respectiv companiilor naționale/multinaționale.

Proiectele în derulare sunt transmise spre publicare pe adresa de e-mail: director@manpres.ro, cu mențiunea „Publicare Comunicat informare generală, știri naționale,  pe www.newsnational.ro.

Publicația are următoarele categorii:

• Actualitatea Națională
  • Gardianul Societății
  • Cultură și Educație
  • Economie
  • Evenimente Naționale
  • Anunțuri/Comunicate/Informări
  • Politic/Politică Externă
  • Sănătate
  • Sport
  • Bucureștiul în Timp Real
  • Embassies & Diplomacy
  • Administrații Publice
  • Știri din Moldova
  • Știri din Transilvania
  • Știri din Muntenia

Sloganul acestui ziar este: ”Veștile bune încep cu noi!”

News National nu este susținut politic și nu are apartenență la vreun partid politic. Presa românească are nevoie de știri corecte, scrise de oameni corecți.

Logistica si livrarea abonamentelor de presa la publicatia News National este facuta de Manpres Distribution.

Pentru abonamente la News National, lansați solicitările dumneavoastră pe adresele de e-mail: office@manpres.ro; director@manpres.ro.

PRETURI ABONAMENT NEWS NATIONAL PENTRU 2020 : Aparitie Luni-Vineri

1. News National varianta online 250.00 lei cu TVA