Joi, 21 Noiembrie 2019, Conferinţele BookLand Evolution (ediția a 6a, val toamnă-iarnă) revin la Focșani, la Colegiul Național Unirea, între orele 12:00-16:00. Șapte speakeri dialoghează cu tinerii doritori să se lase inspirați de poveștile și sfaturile acestora.

Sute de liceeni și studenți sunt așteptați joi, 21 Noiembrie’19 în Focşani, la Colegiul Național Unirea (Str. Cezar Bolliac nr. 15), în intervalul orar 12:00-16:00, pentru a asculta și a interacționa cu profesioniști consacrați, veniți să-i încurajeze și motiveze prin exemplu personal să facă alegerile potrivite în viață, accentuând importanţa dezvoltării personale prin studiu și practică.

Speakerii Conferințelor BookLand Evolution, care le oferă această oportunitate excelentă de dezvoltare prin discuții libere, sunt: Ana Acatrinei - Fondatoarea evenimentului 'Provocarea #V', Varujan Vosganian - Scriitor, Economist, Om politic, Alice Pruteanu - Psiholog, Coach, Consilier Dezvoltare Personală, Ioan Florea -  Preşedinte Asociaţia de Dezvoltare Durabilă "Focul Viu”, Bogdan Săcăleanu - Comisar Garda Naţională de Mediu, Voluntar, Antreprenor, Adrian Damian – Actor şi Alexandra Tătaru - Profesor, Publicist.

Și pentru că anul acesta programul Conferințelor include și un moment artistic realizat de tineri pentru tineri, în parteneriat cu Liceul de Artă "Gh. Tăttărescu" pe scena BookLand vor cânta elevii Lăcătuș Anamaria (solist vocal, clasa a XI-a) și Munteanu Eusebiu (solist chitară, clasa a XII-a), îndrumați de profesorii coordonatori Dima Iuliana și Lăscan Silviu.

În 6 ani Conferințele BookLand Evolution s-au întâlnit cu peste 100,000 tineri din 23 oraşe care au avut șansa de a fi îndrumați prin sfaturile celor peste 2,000 speakeri. Iar în cadrul celor 7 ediții ale Taberelor Coolturale BookLand, sub deviza “Cel mai inteligent mod de a te distra!” peste 1,200 tineri au fost încurajați, printr-un mix echilibrat de activități educaționale și distractive, să fie creativi, să găsească soluții la diverse provocări, să-și dezvolte abilitățile de comunicare și să descopere puterea gândirii pozitive.

Intrarea este LIBERĂ!

www.book-land.ro/conferinte , www.facebook.com/BookLandConferintesiTabere/ , https://www.youtube.com/c/BookLandConferintesiTabere

Sponsori: Nuclearelectrica, Wipro, Deutsche Leasing, Asevi, Caroli Foods, Mediapost Hit Mail, Touch Antibacterial, Sana, Qplaster, Stand for Development, STILL Material Handling, Metron Group, IntegralEdu, Di Bas, Kiwi Finance, Genco 93, Ipso Agricultura, Ivatherm, Lugera - The People Republic, Lampart, Dagmar, Licurici Impex, Antalis, Gradinariu, Kirchhoff Automotive, Paflora, Tractor Proiect Comert, Maleo, Loncolor, Stabilus, Murnic TRPC, RAP Development, Synergy Group, Filip Spedition, Nedeias, Alpha Pompe, R-Proserv, Optiserv, All Cio, VLG RO, Perfect Care Distribution, Soft Media CTS, Orild Com, Octagram Creative, Voestalpine, Midanif, IFMA, Sartorom, Advertising & Design Partner, Sagrod, Ulma Packaging, CET-Central European Translations, Asociatia EDUC, Terra Dinamic, Romania Travel Plus, Heckler Romania, Amitech Impex, Hora, Prosalv, Plastinvest, Snijana, Phoenix Contact, Grup Petrol Marin, Alcam International, Techno Dopo Total, International Alexander, Romnav, Grafitec, Ferma cu Omenie, Oua de Tara, Rolux, Agrocomert Holding, Heidi Chocolate, Cumpana

Parteneri: Magic FM, Rock FM, AGERPRES, Romania Libera, Rol.ro, Ziare.com, Revista Cariere, Eva.ro, Intuitext, Didactic, SuntParinte, ExamenulTau, IQool, Suplimentul de Cultura, Ceasca de Cultura, Centrul de Parenting, Sfatul Parintilor, Kreatoria.ro, BlitzTV, ANOSR, EESTEC, Colegiul National Unirea