COD GALBEN: 11-12-2019 ora 13 Intre 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate se va semnala 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate COD GALBEN: 13-12-2019 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 13-12-2019 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m in Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Prahova, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Teleorman, Județul Dâmboviţa;

Atena, Grecia - 12 noiembrie 2019 - Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicații, a anunțat furnizarea solutiei sale radio Ethernet, cu functionalitati de auto-aliniere, StreetNode ™ in Saqr, un port major din Emiratele Arabe Unite / Orientul Mijlociu , pentru a asigura o infrastructura de conectivitate radio sigura si eficientă. Implementarea soluției sale de conectivitate este facuta de Bifold Technologies, partenerul de încredere al companiei in Emiratele Arabe Unite, furnizor de soluții IT&C pentru mediul corporatist.

Intracom Telecom și Bifold Technologies au castigat proiectul si si-au asumat provocarea proiectarii și constructiei infrastructurii radio a portului Saqr, cu scopul de a îmbunătăți capacitățile operaționale de perspectiva ale acestuia. Solutia StreetNode™ a Intracom Telecom adresează complet cerintele clienților, furnizand fiabilitate, securitate, conectivitate, viteze de transmisiuni precum și rentabilitate la standarde ridicate.

Mai precis, portul Saqr, unul dintre porturile majore din Emiratele Arabe Unite, gestionate de catre RAK Ports, căuta o soluție capabila să funcționeze efficient atat în medii cu trafic dens și zgomotos cat si in situatii de praf, umiditate și temperatura ridicate, furnizând în același timp conectivitatea capabila da a sustine vitezele de transfer necesare rețelei de acces Wi-Fi care deservește sistemul de macarale al portului, pentru o comunicare neintrerupta in timpul operațiunilor. Finalizand cu success testele preliminare care, mai mult, au reusit sa depășeasca cerințele proiectului, solutia StreetNode™ a companiei Intracom Telecom a fost selectata, in mod strategic, datorita capacitatii sale ridicate, latenței scăzute precum si pentru caracteristicile și funcționalitatile inovatoare care pot indeplini cu succes cerintele ridicate de nevoi ale portului Saqr. Forma compactă și estetica sa specială îi permit echipamentului să se integreze armonios în estetica portului iar mixul său unic de capabilitati de autoaliniere și funcționalitati de configurare rapida de tip „zero-touch” reduce atat timpul cat și costurile de implementare. Nu în ultimul rând, funcționalitatea echipamentului de scanare automată a interferențelor ajută la protejarea conexiunii radio împotriva acestora.

Ranjan Mazumder, Directorul de Vânzări la Bifold Technologies, a comentat: „Suntem foarte încântați de parteneriatul cu Intracom Telecom care aduce soluția sa StreetNode™ pentru a oferi o conectivitate sigură, capabila să opereze in mediul inconjurator foarte zgomotos, specific portului. Într-adevăr, clientul nostru a fost foarte mulțumit de modul în care am livrat proiectul cu ajutorul Intracom Telecom ".

John Tenidis, Director de Marketing al Portofoliului de Soluții Wireless Intracom Telecom, a menționat: „Acesta este un proiect semnificativ care dovedește capacitatea Intracom Telecom de a furniza soluții pentru industria de transporturi și transit, în mod specific a rețelelelor de comunicatii și supraveghere ale porturilor maritime precum și pentru supravegherea depozitelor de mărfuri. Colaborarea noastră cu Bifold Technologies a fost una de exceptie, livrand cu succes un Proiect Pilot complet, in timp ce alți furnizori si alte tehnologii nu au reusit.”