COD GALBEN: 11-12-2019 ora 13 Intre 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate se va semnala 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate COD GALBEN: 12-12-2019 ora 11 Intre 11:00 si 13:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Harghita;

Ca și în anii trecuți, printre retailerii care atrag atenția în mediul online de Black Friday va fi magazinul de ceasuri de mână și accesorii PretzMic.ro. E-shop-ul dedicat ceasurilor de mână de pe segmentul economic, cu prețuri accesibile, a pregătit stocuri masive cu discounturi pe măsură: reduceri de zeci de procente la toate produsele, ceasuri cu prețuri cu până la 95% mai mici decât cele standard.

Ceasuri damă și ceasuri bărbătești pot fi comandate la prețuri speciale începând cu data de 15 noiembrie, când se lansează prima etapă a Black Friday 2019 la PretzMic.ro. Magazinul online va pregăti și o a doua rundă de reduceri impresionante, astfel încât un număr cât mai mare de persoane să poată profita de posibilitatea de a achiziționa ceasuri de mână la prețuri incredibil de mici.

Cele mai ieftine ceasuri bărbătești și ceasuri de damă vor avea prețuri de doar 7,99 lei! Black Friday va cuprinde întreg magazinul online, fiind pregătite cu mult timp înainte stocuri special destinate acestui moment aparte din an. Sute de modele de ceasuri vor fi disponibile pentru livrare rapidă din stoc. Oferta va include - atât pe segmentul de ceasuri pentru femei, cât și pe cel de ceasuri pentru bărbați - o mulțime de tipuri de produse: ceasuri quartz, ceasuri mecanice, ceasuri digitale, ceasuri automatice... Peste 40.000 de unitati sunt în total gata să fie livrate rapid special din campania promoțională de Black Friday 2019.

"De la an la an, capacitatea noastră operațională crește, pe măsură ce și așteptările clienților cresc. Mereu facem eforturi pentru a pregăti cât mai rapid orice comandă de Black Friday, în contextul în care știm că aceasta este temerea principală la comenzi online în contextul Black Friday. În ceea ce privește calitatea produselor și exactitatea comenzilor onorate, clienții noștri știu cât de exigenți suntem și că luăm în serios această responsabilitate de a livra clientului exact ceea ce a dorit, în cele mai bune condiții, fără excepție, chiar și în perioadele de maximă aglomerație, ca cea de acum. Ne bazăm și pe upgrade-urile logistice ale firmelor de curierat partenere, deci facem totul posibil pentru ca orice client să primească ceasurile comandate în cel mai scurt timp posibil. Știm cât de mare este nerăbdarea când comanzi online și vrei să te bucuri mai rapid de noile achiziții", spune Ioan Farcaș, manager al PretzMic.ro.

Magazinul online consacrat deja pe segmentul de ceasuri bărbătești și ceasuri pentru femei le recomandă clienților să meargă la sigur și să comande ceasuri de mână pe pretzmic.ro cât mai repede începând cu lansarea promoțiilor din 15 noiembrie, pentru că deși stocurile sunt masive, cererea din piață se așteaptă a fi foarte mare. Evident, cele mai tentante promoții, ceasurile de mână cu cele mai mari reduceri, ajung să aibă stocuri epuizate primele. În plus, reprezentanții magazinului online PretzMic.ro au dezvăluit că le vor oferi clienților și alte surprize plăcute online, la fel cum s-a întâmplat și la precedentele ediții ale Black Friday.

PretzMic.ro este unul dintre cele mai vizitate magazine online de ceasuri din România. Cu un concept axat pe prețuri mici, după cum îi spune și numele, magazinul comercializează online variate modele de ceasuri, dar pune accent în același timp pe calitatea produselor și a serviciilor. În categoriile de ceasuri bărbătești și ceasuri de damă se regăsesc inclusiv branduri foarte apreciate pe piața locală, unele propuse în exclusivitate, așa cum sunt Curren, Forsining, Jaragar sau Johnny Far. Clienții pot comanda inclusiv ceasuri de tip smartwatch, ochelari de soare și alte accesorii / gadgeturi la prețuri convenabile.

Black Friday 2019 se așteaptă să bată recordurile stabilite de Black Friday 2018 în comerțul online din România. Piața s-a mărit, tot mai mulți români s-au obișnuit cu mediul online, au descoperit avantajele cumpărăturilor de pe internet și oportunitățile de prețuri mici mai ales de Black Friday. Reprezentanții magazinului online PretzMic.ro îi sfătuiesc pe consumatori să aleagă cu atenție magazinele online de unde cumpără ceasuri și alte produse de Black Friday 2019, selectând doar surse de încredere, magazine online consacrate, cu experiență, care și-au dovedit seriozitatea în relația cu clienții de-a lungul timpului.