COD GALBEN: 17-11-2019 ora 19 Intre 19:00 si 00:00 se va semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 60...70 km/h in Județul Sibiu; COD GALBEN: 17-11-2019 ora 18 Intre 18:00 si 00:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului, cu viteze la rafală care vor atinge local 55...65 km/h, iar la peste 1800 m, vor fi rafale de 90...100 km/h in Județul Caraş-Severin, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 17-11-2019 ora 18 Intre 18:00 si 00:00 se va semnala intensificări ale vântului, temporar cu rafale de 90...100 km/h. in Județul Braşov, Județul Sibiu; COD GALBEN: 17-11-2019 ora 18 Intre 18:00 si 00:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului ce vor atinge la rafală 90-100 km/h in Județul Gorj, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 17-11-2019 ora 18 Intre 18:00 si 00:00 se va semnala intensificări ale vântului, temporar cu viteze la rafală de 90...100 km/h in Județul Argeş, Județul Prahova, Județul Dâmboviţa;

Joi, 17 Octombrie 2019, Conferinţele BookLand Evolution (ediția a 6a, val toamnă-iarnă) revin la Buzău, la Teatrul „George Ciprian“, între orele 10:00-14:00. Șapte speakeri dialoghează cu tinerii doritori să se lase inspirați de poveștile acestora.

Sute de liceeni și studenți sunt așteptați joi, 17 Oct’19, în Buzau, la Teatrul „George Ciprian“ (Aleea Castanilor nr. 1), în intervalul orar 10:00-14:00, pentru a-i asculta și a interacționa cu profesioniști consacrați, veniți să-i încurajeze și motiveze prin exemplu personal să facă alegerile potrivite în viață, accentuând importanţa dezvoltării personale prin studiu și practică.

Speakerii Conferințelor BookLand Evolution, care le oferă această oportunitate excelentă de dezvoltare prin discuții libere, sunt: Vasile Calofir – Actor, Andreea Runceanu - Muzician Cvartetul Amadeus, Bogdan Dinu - Boxer heavyweight, Laurenţiu Cazan – Cântăreţ, Andrei Piţigoi – Fotojurnalist, Mădălina Manolache – Entertainer şi Oana Şerbu - Psiholog Psihoterapeut.

Și pentru că anul acesta programul Conferințelor include și un moment artistic, la Buzău, în parteneriat cu Teatrul „George Ciprian”, s-au pregătit un moment de warm-up și o scenetă, interpretate de tineri talentați: Teo Gavrilă a fost concurent ediția I - Arată Artă (sub deviza Nu mai sta în banca ta! Arată Artă!) și, desi era doar în clasa a 10a atunci, a reușit să impresioneze publicul spectator precum și jurații prin talentul, charisma, inteligența și umorul său. A ajuns până în Finală acolo unde a câștigat Premiul special al juriului iar astăzi face parte din echipa Arată Artă și este unul dintre adolescenții alături de care se pregăteşte ediția cu numărul 2. Bianca Mihai s-a alăturat de la început acestui proiect, acceptând provocarea de a fi reporter special, provocare pe care va trebui să o înfrunte și în noua ediție. Talentată, frumoasă și un om de mare încredere, Bianca este și consilier Arată Artă în materie de Muzică. Cât despre Teo Ciubeica și Mihai Castravete, vă lăsăm să descoperiți de ce din audiții au ajuns direct în Finală.

În 6 ani Conferințele BookLand Evolution s-au întâlnit cu peste 100,000 tineri din 23 oraşe care au avut șansa de a fi îndrumați prin sfaturile celor peste 2,000 speakeri. Iar în cadrul celor 7 ediții ale Taberelor Coolturale BookLand, sub deviza “Cel mai inteligent mod de a te distra!” peste 1,200 tineri au fost încurajați, printr-un mix echilibrat de activități educaționale și distractive, să fie creativi, să găsească soluții la diverse provocări, să-și dezvolte abilitățile de comunicare și să descopere puterea gândirii pozitive.

Intrarea este LIBERĂ!

www.book-land.ro/conferinte , www.facebook.com/BookLandConferintesiTabere/ , https://www.youtube.com/c/BookLandConferintesiTabere

Sponsori: Nuclearelectrica, Wipro, Deutsche Leasing, Asevi, Caroli Foods, Mediapost Hit Mail, Touch Antibacterial, Sana, Qplaster, Stand for Development, STILL Material Handling, Metron Group, IntegralEdu, Di Bas, Kiwi Finance, Genco 93, Ipso Agricultura, Ivatherm, Lugera - The People Republic, Lampart, Dagmar, Licurici Impex, Antalis, Gradinariu, Kirchhoff Automotive, Paflora, Tractor Proiect Comert, Maleo, Loncolor, Stabilus, Murnic TRPC, RAP Development, Synergy Group, Filip Spedition, Nedeias, Alpha Pompe, R-Proserv, Optiserv, All Cio, VLG RO, Perfect Care Distribution, Soft Media CTS, Orild Com, Octagram Creative, Voestalpine, Midanif, IFMA, Sartorom, Advertising & Design Partner, Sagrod, Ulma Packaging, CET-Central European Translations, Asociatia EDUC, Terra Dinamic, Romania Travel Plus, Heckler Romania, Amitech Impex, Hora, Prosalv, Plastinvest Prod, Snijana, Phoenix Contact, Grup Petrol Marin, Heidi Chocolate, Cumpana

Parteneri: Magic FM, Rock FM, AGERPRES, Romania Libera, Rol.ro, Ziare.com, Revista Cariere, Eva.ro, Intuitext, Didactic, SuntParinte, ExamenulTau, IQool, Suplimentul de Cultura, Ceasca de Cultura, Centrul de Parenting, Sfatul Parintilor, Kreatoria.ro, BlitzTV, ANOSR, EESTEC, Teatrul „George Ciprian”