COD GALBEN: 16-10-2019 Intre 09:00 si 11:00 se va semnala ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Ialomiţa, Județul Prahova, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Teleorman, Județul Dâmboviţa; COD GALBEN: 16-10-2019 Intre 09:00 si 11:00 se va semnala îndeosebi în zona preorășenească va fi ceață cu vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Mun. Bucureşti; COD GALBEN: 16-10-2019 Intre 07:40 si 10:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Cluj, Județul Sălaj, Județul Bistriţa-Năsăud; COD GALBEN: 16-10-2019 Intre 07:30 si 10:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Alba, Județul Covasna; COD GALBEN: 16-10-2019 Intre 06:00 si 10:00 se va semnala - ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea; COD GALBEN: 16-10-2019 Intre 06:00 si 10:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Harghita; COD GALBEN: 16-10-2019 Intre 05:15 si 10:00 se va semnala local - ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Bacău, Județul Botoşani, Județul Suceava, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Vaslui;

Milestone XProtect Smart Client beneficiază de acum de suport centralizat pentru căutare. Astfel, utilizatorii vor putea efectua diverse investigații mai rapid și într-un mod mai inteligent decât până acum.

Astfel, odată cu cea mai recentă versiune a soluției software de management video Milestone XProtect 2019 R3, Milestone Systems adaugă câteva funcții și capabilități noi.

Printre acestea se numără suportul centralizat pentru căutare, un nou framework pentru drivere, streaming flexibil și management îmbunătățit al parolelor pentru echipamente. Prin această actualizare, Milestone Systems își continuă misiunea de a furniza soluții tot mai performante, care să răspundă cererii crescute de soluții video eficiente.

Soluția de video management asigură clienților cel mai extins suport din industrie, acoperind peste 8000 de tipuri de camere și alte echipamente. De altfel, soluția Milestone este cea mai utilizată platformă la nivel mondial în primul rând datorită capabilităților de integrare.

Suport centralizat pentru căutare

Una dintre principalele caracteristici ale versiunii 2019 R3 este Search - o platformă nouă, centralizată, pentru căutare în XProtect Smart Client, care le permite utilizatorilor să caute tot ce au nevoie într-un singur loc. Până acum, utilizatorii erau nevoiți să efectueze mai multe căutări independente, în funcție de informațiile căutate. Acum, datorită noului instrument pentru căutări, utilizatorii pot căuta mișcări, alarme, evenimente, marcaje și alte tipuri de date - totul într-un singur loc, ceea ce face ca investigațiile video să se desfășoare mai rapid și cu mai eficient. Mai mult, noua funcție permite integrare cu soluții partenere și capabilitățile de analiză puse la dispoziție de acestea, prin intermediul unor opțiuni de filtrare dedicate. Cu ajutorul anumitor plug-in-uri și dispozitive, criterii de căutare precum depășirea unei linii sau prezența unui obiect într-un anumit sector vor fi disponibile direct în tab-ul Search, permițându-le utilizatorilor să economisească timp prețios și să fie mai eficienți.

Framework pentru drivere Milestone

Milestone Systems asigură clienților cel mai extins suport din industrie, acoperind peste 8000 de tipuri de camere și alte echipamente. Iar pentru a permite suportului asigurat de XProtect să crească odată cu numărul dispozitivelor disponibile pe piață și pentru a asigura suport pentru noile modele de echipamente, cum sunt cele IoT, Milestone Systems introduce acum Milestone Driver Framework. Framework-ul inclus în Milestone Integration Platform Software Development Kit (SDK) le permite producătorilor, mari sau mici, să dezvolte propriile drivere, pentru a oferi compatibilitate mai rapidă și integrare mai bună, care depășește capabilitățile ONVIF.

Streaming flexibil – Adaptive streaming

Această nouă funcție le va permite utilizatorilor să primească de la server fluxuri video la rezoluție mică atunci când nu este necesară o rezoluție mare, cum se întâmplă de exemplu la redarea de conținut în ferestre mai mici decât ecranul. În acest fel, utilizatorii vor beneficia de o redare mai fluidă și de o experiență superioară, cu costuri totale reduse prin diminuarea cerințelor hardware necesare decodării de conținut video la o rezoluție mai mare decât cea necesară și o utilizare mai bună a lățimi de bandă care ar putea fi folosită pentru alte nevoi ale organizației.

Managementul îmbunătățit al parolelor dispozitivelor

Noua funcție Device Password Management reprezintă o continuare a focusului XProtect pe ușurința în utilizare și securitatea cibernetică îmbunătățite în procesul de setare a noilor instalări, la fel precum și pe extinderea celor existente. Această caracteristică le permite administratorilor de sistem ca, pentru anumiți producători de echipamente, să administreze parolele dispozitivelor direct din XProtect Management Client. În versiunea 2019 R3, numărul producătorilor de dispozitive suportate a fost dublat și a fost adăugată posibilitatea de a programa schimbări de parole în conformitate cu ritmul organizației și politicile de securitate ale acesteia, iar în acest fel procesul de management al parolelor este complet automatizat.

Pentru a afla mai multe despre îmbunătățirile și funcțiile noi introduse de versiunea R3, precum și despre produsele pentru care este disponibilă aceasta, vizitați pagina web dedicată.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, compania fiind fondată în 1998 şi operănd acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este uşor de gestionat, fiabilă, aşa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți şi oferă alegeri flexibile pentru hardware de reţea şi integrări cu alte sisteme. Prezente prin parteneri în peste 100 de ţări, soluţiile Milestone ajută organizaţiile să-şi gestioneze riscurile, să protejeze oamenii şi bunurile, să-şi optimizeze procesele şi să reducă costurile. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com.