COD GALBEN: 20-10-2019 Intre 09:00 si 11:00 se va semnala ceață ce determină scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Buzău, Județul Prahova, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov; COD GALBEN: 20-10-2019 Intre 09:00 si 11:00 se va semnala îndeosebi în zona preorășenească va fi ceață cu vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Mun. Bucureşti; COD GALBEN: 20-10-2019 Intre 09:00 si 11:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m. in Județul Harghita; COD GALBEN: 20-10-2019 Intre 08:15 si 11:00 se va semnala Ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m, izolat sub 50 m. in Județul Suceava; COD GALBEN: 20-10-2019 Intre 08:00 si 12:00 se va semnala Ceață care va reduce vizibilitatea local sub 200 m, izolat sub 50 m. in Județul Bacău, Județul Botoşani, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Vaslui;

Trupa canadiană Monster Truck va deschide concertul Deep Purple anunțat la Cluj, pe 10 decembrie, la Sala Polivalentă, anunță organizatorii concertului, Events.

Inspirați de trupe ca Led Zeppelin și aducând la un loc hard-rock-ul cu influențe din anii ’70 și grunge-ul anilor ’90, Monster Truck a luat naștere acum 10 ani, în Hamilton, Ontario.

Proiectul a reunit componenții a două dintre cele mai populare trupe locale: Brandon Bliss (clape) de la Saint Alvia și bateristul Steve Kiely și chitaristul Jeremy Widerman de la Reason. În curând se alătură și basistul Jon Harvey iar la un an de la înființare Monster Truck lansează și un EP cu 4 piese.

După încă două EP-uri, “Brown EP” și ”The Don't Fuck with the Truck Collection” și un turneu sold-out în întreaga țară, în 2013 trupa lansează primul album complet, „Furiosity”, ce va ajunge pe locul 13 în topurile canadiene. În același an, formația câștigă și prestigiosul premiu Juno, distincție acordată anual începând cu 1970 celor mai bune trupe și cântăreți din Canada, la categoria Breakthrough Group.

În 2015, încheind o serie de turnee atât în Canada, cât și în Statele Unite ale Americii și Europa, formația începe să lucreze la al doilea album, Sittin 'Heavy”, primit cu entuziasm de fani la lansarea sa din 2016.

Monster Truck au cântat alături de nume grele ale rock-ului, cum ar fi: Alice in Chains, Slash, Nickelback, Rob Zombie și Volbeat și au fost pe scenele unor festivaluri mari din toată lumea: RockPalast (Germany), Ramblin’ ManFair(UK), Download(UK), Rock on the Range (US), Shiprocked (US) și Rock in Vienna (Austria).

Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock care, de-a lungul timpului, a explorat noi stiluri, stârnind interesul celor ce nu erau născuți pe vremea în care Deep Purple se afla în topurile industriei muzicale. Albume de succes precum In Rock(1970),  „Machine Head” (1972), „Made In Japan” ( 1973) și melodiile “ Smoke On The Water”, “Child In Timeși Soldier Of Fortuneau propulsat trupa în topul vânzărilor de bilete și albume.

Biletele sunt disponibile pentru următoarele categorii: în picioare, Acces General - 190 lei și Golden Circle – 250 lei și cu loc, la prețurile de130 lei, 190 lei, 210 lei, 260 lei și 400 lei (Loja VIP) și se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone și rețeaua Carrefour, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti și librăriile Diverta).

Parteneri media: Rock FM, Music Channel, Agerpres, Romania Journal, Nine O’Clock, Infomusic, Iconcert, Interwission, mahmur.info, Let’s Rock, Un site de muzică, I like Cluj.

Despre Events

Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a cărei  misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith și Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.