Fiecare are acasă un spațiu intim, confortabil, în care abia așteaptă să petreacă serile sau weekendul. Există însă unele elemente prin care orice proprietar poate să-și transforme locuința într-un loc mult mai comod. Până la urmă, toată lumea se gândește cum să-și îmbunătățească viața, să o facă mai plăcută, iar primul lucru care poate fi pus în practică este să aducă un plus de confort acasă.

Vrei să fii răsfățat și să simți că trăiești cu adevărat? Locuința și curtea ar putea suferi câteva transformări interesante și extrem de utile, care te-ar ajuta în unele activități cotidiene legate de traiul de zi cu zi (să protejezi anumite bunuri de valoare, să te distrezi copios alături de prieteni, să scapi de caniculă sau de aglomerația din sălile de cinematograf).

Iată cum poți spori confortul de acasă:

1.Amenajează un bar în living sau afară, în curte, și nu vei mai fi nevoit să pleci în oraș la club sau la vreun restaurant pentru a bea un cocktail delicios sau o băutură alcoolizată puternic. Ai nevoie de un spațiu în interior sau în curtea casei și de câteva piese de mobilier, așa că vezi oferta și cumpără produse de calitate superioară. Nu uita de un frigider, de pahare și alte accesorii necesare unui bar adevărat;

2.Ai putea să ridici o terasă acoperită pentru serile de vară caniculare, când temperaturile insuportabile din casă te vor goni afară, să te bucuri de răcoarea nopților. În plus, petrecerile la grătar în curte vor fi mult mai confortabile datorită acestui spațiu frumos amenajat cu piese de mobilier moderne, care încântă musafirii și-i îndeamnă să se întoarcă mereu;

3.Construiește o piscină pentru a te răcori în zilele toride de vară sau pentru a te bucura de momente distractive alături de rude și prieteni. De ce să mergi la strand în oraș, să stai alături de alți oameni nu la fel de politicoși și de civilizați ca tine, când ai putea foarte bine să te bucuri de confort la tine acasă? Dacă nu ai bani să construiești, cumpără una gonflabilă din comerț. Este ieftină, rezistentă de la an la an și îți garantează practic distracția;

4.Adăpostirea autoturismului într-un garaj închis este una dintre dorințele multor proprietari care amână punerea în practică a proiectului din lipsă de timp sau de bani. Timpul și vremea își pun amprentele asupra automobilului, așa că acesta se deteriorează pentru că stă expus afară în soare, ploaie, zăpadă sau vânt. Garajul poate fi ușor realizat din tablă simplă și țeavă metalică, prețul fiind unul accesibil tuturor;

5.Amenajarea unei mici săli de cinema la tine acasă poate părea pentru mulți o adevărată provocare, chiar imposibil de realizat. Totuși, se poate pune în practică cu puțină ambiție. Ai nevoie de o cameră în plus sau una pe care nu o folosești, în care să așezi câteva fotolii confortabile, un televizor cu diagonală mare, boxe cu sunet sourround, un ecran alb și un videoproiector. Nu ar fi rău să achiziționezi un aparat de făcut popcorn și un minifrigider pentru păstrarea băuturilor reci.

În final, încearcă să pui în practică aceste idei și să te bucuri de momente extrem de plăcute în compania prietenilor dragi sau a membrilor familiei tale. Dacă ai și alte idei interesante, atunci nu ezita să le transmiți celorlalți din jur.

COMENZI SI SUPORT

Te putem ajuta cu orice fel de informatii?

Contacteaza-ne la 0374.003.003

RELATII CLIENTI

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

DATE FIRMA