Pentru al 4-lea an consecutiv, RALF - Romanian Agriculture Leadership Forum va reuni la București reprezentanții marilor ferme din România, alături de lideri din agricultură și fermieri invitați din Europa, America și Asia, în cea mai amplă ediție de până acum. Suprafața totală exploatată de fermierii participanți la ultima ediție RALF a fost de peste 520 de mii de hectare.

Vă prezentăm câteva dintre noutățile ediției RALF 2019 și a evenimentelor conexe, care vor avea loc pe 28 și 29 noiembrie la București.

#  peste 400 de mari fermieri din toate regiunile României, care exploatează suprafețe mai mari de 1000 de hectare

#  peste 40 de Speakeri, mari fermieri din Canada, SUA, România, Germania, Rusia, Marea Britanie și alte 10 țări

#  fermieri premiați: câștigătorul premiului pentru Inovație în cadrul Canada's Farm Progress Show, Baltic Sea Farmer of the Year și mulți alții

#  sesiuni plenare, sesiuni specializate, mese rotunde

#  expoziție specializată, pe categorii de soluții/tehnologii: ex. utilaje agricole, inputuri, agricultură digitală  etc.

#  masterclass cu tema managementul marilor ferme, realizat în parteneriat cu Asociația Internațională a Managerilor de Fermă

#  întâlniri bilaterale ale fermierilor români cu fermierii din țările invitate

#  sesiune specială Future Farming - ex. agricultura urbană, ferma verticală

#  dezbateri dedicate marilor ferme vegetale, zootehnice și mixte

#  Xgroup Agriculture Meeting - întâlnirea celor 10 mari fermieri din Xgroup-ul lansat anul trecut

#  Gala Seara Marilor Fermieri, pe 28 noiembrie

#  o nouă locație pentru evenimentele RALF: JW Marriott Grand Hotel

Companiile care s-au alăturat până acum celei de-a patra ediții RALF în calitate de parteneri, susținători sau expozanți: KWS, PETKUS, CORTEVA, AGRIROUTER, KINZE, MULMIX, BIOCROP, CEC BANK, SAS etc. - https://ralf.com.ro/parteneri-ro/

Și în acest an, la fel ca la primele trei ediții, partenerul oficial al evenimentului, Master Partner este KWS România.

Parteneri educaționali: USAMV Iași, USAMV Cluj-Napoca.

Parteneri instituționali: LAPAR, APIA, AFIR, APPR, AISR.

Informații despre condițiile de participare și înscrieri la adresa de email agriculture@borocommunication.ro

Mai multe despre RALF pe www.ralf.com.ro și pe www.facebook.com/ralf.com.ro

RALF este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION - Romanian PR Award 2018, Events Category.

www.news.borocommunication.ro

www.facebook.com/borocommunication