Turiști sau proprietari de unități de cazare, tuturor ne place să cautăm informațiile de care avem nevoie online. Cei mai mulți dintre noi preferăm să consultăm ofertele de cazare și să facem rezervări în această manieră. Tocmai de aceea, orice proprietar de pensiune, hotel, vilă, casă, apartament, dacă dorește să-și sporească vizibilitatea și să se bucure în permanență de un grad de ocupare cât mai bun are nevoie să-și prezinte oferta pe cât mai multe site-uri de specialitate din mediul online.

Astfel toți poprietarii de afaceri turistice din regiunea Maramureș au astfel posibilitatea de a fi prezenți pe un catalog online de unități de cazare  dedicat lor, numit Cazaremm.ro. Indiferent de natura sau zona în care este situată această unitate de cazare, fie că este Valea Izei, Borșa, Ocna Șugatag, Vișeul de Sus, Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmației, Cavnic, Vadu Izei, Moisei, Săpânța, Bârsana sau în alte locuri, orice cazare poate fi înscrisă cu minimum de efort în acest catalog special.

Care sunt principalele avantaje ale înscrieri pe acest site dedicat?

Decizia de a înregista afacerea din domeniul turistic în acest catalog online va aduce o serie de avantaje, pe care niciun administrator nu are cum să le neglijeze.

Printre cele mai importante menționăm:

• Unitatea de cazare maramures va fi prezentă într-un catalog online ce beneficiază de promovare în pagini media și pe rețelele de socializare.
  • Fiecare loc de cazare va dispune de o pagină proprie, ce poate fi administrată de proprietar.
  • Rezervările pot fi făcute direct la hotel, pensiune, vilă etc., print-un telefon sau trimiterea unui e-mail.
  • Site-ul este unul cu vizibilitate, fiind accesat zilnic de numeroase persoane.
  • Modalititatea de căutare este simplă, prin selectarea localității, a tipului de cazare dorit și a clasificării unității se obțin rapid rezultatele dorite.
  • Există nu mai puțin de 10 limbi în care se poate efectua căutarea.
  • Nu se percepe comision pentru rezervările efectuate prin intermedul site-ului.
  • Trebuie plătită doar o taxă de înregistrare.
  • Se poate obține facil vizibilitatea dorită, iar propreietarii pot reuși să-și completeze mult mai rapid capacitatea de cazare.
  • Fiind un site cu autoritate, acesta oferă oricărei pensiuni maramures, hotel, vilă, casă, apartament șansa de a fi accesat de cât mai mulți turiști interesați.
  • Pe acest catalog de cazare online este disponibil și un blog pe care pot fi consultate articole interesante despre obiective turistice, obiceiuri și tradiții specifice zonei, gastronomie locală, blog pe care poate fi promovată și afacerea voastră etc.

Având în vedere că la ora actuală cei mai mulți dintre clienți aleg să caute și să facă rezervări online, pentru a beneficia de mai multe șanse de a atrage turiști, orice proprietar din zona Maramureșului are tot interesul să fie prezent pe acest site. Beneficile sunt evidente și vor fi vizibile imediat!

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a consulta condițiile de a înscrie hotelul, pensiunea, vila sau apartamentul pe această platformă accesați Cazaremm.ro.

Edcora IT Services SRL

edcora.ro