Este un lucru stiut deja depre magazinul BrandGSM ca este un lider la noi in tara in ceea ce priveste accesoriile GSM de calitate. Aici putem gasi cea mai mare varietate de accesorii pentru foarte multe modele de telefoane, vechi sau noi si chiar accesorii pe care le putem obtine prin precomanda. Faptul ca cei mai noi vor sa devina lideri si in ceea ce priveste piata de smartwatch-uri de la noi din tara nu este neaparat o surpriza insa nici nu pot spune ca ma asteptam la asta.

La urma urmei, un smartwatch poate fi considerat un accesoriu pe care il putem utiliza impreuna cu un smartphone, avand posibilitatea de a sincroniza multe aplicatii de pe acestea. Asortarea acestora ne poate oferi si un look mai elegant si mai complet. Am observat ca in ultimii ani multe persoane au ales acest tip de ceasuri, ba chiar au renuntat la cele clasice in favoarea acestora, fiind de asemenea mult mai utile in diferite cazuri.

In magazinele BrandGSM, 11 la numar in toata tara putem gasi tot ceea ce avem nevoie pentru un smartphone. Iar in ceea ce priveste magazinul online, aici avem peste 4000 de accesorii dintre care le putem alege pe cele mai potrivite pentru noi la care acum putem adauga si modelele de smartwatch dar si accesorii pentru acestea, in special curele.

Calitatea este cea mai importanta in ceea ce priveste produsele si serviciile BrandGSM si continua sa fie asa si in ceea ce priveste smartwatch-urile. De accea in magazine vom gasi doar brand-uri de top precum Samsung, Apple, Xiaomi, Fossil, Huawei sau Skagen. Acestea sunt foarte performante, elegante si au preturi foarte accesibile. Nu lipsesc desigur nici reducerile zilnice pentru acestea ca pentru orice accesoriu din magazinul online, dar le poti vizualiza si in noul magazin offline - SmartZone din Shopping City Baneasa.

Punand si mai mult accent pe extinderea magazinelor BrandGSM este importat sa stiti ca in Baneasa Shopping Center a fost deschis un nou magazin astfel ca posibilitatile sunt acum si mai variate. Si desigur ca nu lipsesc nici reducerile de inaugurare asa ca daca vreti accesorii GSM pentru telefonul vostru este momentul sa profitati. Poate ca aveti nevoie de o husa sau de o folie pentru ecran astfel incat sa asigurati o protectie maxima a telefonului impotriva loviturilor si zgarieturilor.

In magazinele BrandGSM de pune foarte mult accent pe husele de protectie, cele mai cautate si utile accesorii in ceea ce priveste protectia telefonului. Acestea pot fi gasite aici in foarte multe modele de culoare sau material. Asa cum va asteptati, calitatea este dominanta, toate husele fiind aduse de la producatori de top din aceasta industrie. Astfel, acestea ofera un grad foarte bun de protectie si in acelasi timp arata foarte bine. Materialele de calitate fac ca husele sa se simta bine la atingere si sa nu permita telefonului sa alunece de pe suprafete inclinate sau umede. Gasirea modelelor de huse telefon in magazinul online se face foarte usor, avand posibilitatea de a selecta direct modelul de telefon pentru care le vrem. Alegeti-va si voi modelele preferate si oferiti-i un nou aspect telefonului vostru.

Perspektive Vision SRL <blogatu@gmail.com>