COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 03:15 si 09:00 se va semnala - ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 03:00 si 06:00 se va semnala Local ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Bacău, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Vaslui; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 03:00 si 09:00 se va semnala ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Buzău, Județul Călăraşi; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 03:00 si 09:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Harghita;

CEA DE-A UNSPREZECEA EDIȚIE A FESTIVALULUI ITALIAN SE DESFĂȘOARĂ ÎNTRE 27 MAI ȘI 15 IUNIE

Între 27 mai și 15 iunie are loc ediția cu numărul 11 a FESTIVALULUI ITALIAN, seria de evenimente dedicate promovării produselor autentice made in Italy în România. Festivalul Italian este organizat ca în fiecare an de ICE-Agenția Italiană pentru Comerț Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei la București.

Iubitorii de frumos şi de bun gust sunt invitaţi cu această ocazie să facă o călătorie în lumea stilului de viaţă italian, de-a lungul căreia se îmbină gastronomia, moda, cosmetica și cultura.

Între 27 mai și 15 iunie va fi organizată săptămâna bucătăriei italiene în cadrul principalelor restaurante cu specific italian din București precum și în cadrul deli-shop-urilor italienești, ce vor oferi reduceri, vor organiza demonstrații culinare sau degustări de produse, săptămâna modei italiene pe perioada căreia mai multe magazine cu branduri italiene din Bucureşti vor promova stilul vestimentar "Made in Italy" prin oferte speciale. Din program vor face parte și numeroase evenimente culturale.

Pe lângă evenimentele dedicate publicului larg, în cadrul Festivalului Italian vor avea loc evenimente destinate profesioniştilor în domeniu şi societăţilor de profil. Pe 28 mai va fi organizată ediția 2019 a evenimentului "Italian Beauty & Care Day", în cadrul căreia producătorii italieni vor prezenta profesioniștilor români din domeniul produselor de înfrumuseţare şi de îngrijire personală produse de înaltă calitate Made in Italy.

Vino să fii alături de noi la evenimentele din cadrul Festivalului Italian organizat de ICE - Agenția Italiană pentru Comerț Exterior - București, sub patronajul Ambasadei Italiei la București.

Între 27 mai şi 15 iunie aducem Italia mai aproape de tine!

Date contact: Agentia italiana pentru Comert Exterior - eventi.bucarest@ice.it