COD PORTOCALIU: 22-08-2019 ora 15 Intre 15:15 si 16:10 se va semnala averse torențiale care vor cumula local 35...45 l/mp, intensificări ale vântului, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și posibil medii, in Județul Arad, Județul Bihor, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 22-08-2019 ora 15 Intre 15:00 si 16:30 se va semnala averse care vor cumula local 25...35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni mici in Județul Alba, Județul Alba; COD GALBEN: 22-08-2019 ora 15 Intre 15:00 si 16:30 se va semnala averse care vor cumula local 25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificări ale vântului, frecvente descărcări electrice in Județul Arad, Județul Arad, Județul Bihor, Județul Hunedoara; COD PORTOCALIU: 22-08-2019 ora 14 Intre 14:50 si 16:00 se va semnala averse torențiale care vor cumula 35-45 l/mp, intensificări ale vântului, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și posibil medii in Județul Arad, Județul Bihor, Județul Bihor, Județul Hunedoara;

Pe o piață foarte dinamică, așa cum este cea a criptomonedelor, viteza de reacție a investitorilor este extrem de relevantă pentru a putea profita de cele mai bune oportunități de profit. În acest context, exchange-ul de criptomonede LDV Bank a anunțat recent un nou upgrade major al platformei sale, oferind utilizatorilor timpi record în cazul oricăror tranzacții. Astfel, procesul de schimb s-a îmbunătățit considerabil, iar aspectul platformei de trading este cu totul nou, superior din punct de vedere grafic. Utilizatorii vor observa modul simplu și rapid de plasare a oricărui ordin, dar mai ales viteza de operare mult superioară în cazul perechilor de trading cu moneda euro - un reper important utilizat pe piața de criptomonede.

Marius Morra, CEO LDV Bank, subliniază că platforma pe care o reprezintă are drept obiectiv să devină în viitorul nu prea îndepărtat o bancă hibridă crypto-fiat complet reglementată. "Misiunea noastră este de a conecta lumea Fiat și cea Crypto, permițând criptomonedelor să interacționeze cu monedele fiat foarte ușor și într-un mod foarte rapid. Rolul nostru este acela de a optimiza procesul de schimb de criptomonede și de a educa mai bine utilizatorii și iubitorii de crypto. Așa cum Leonardo da Vinci, un adevărat geniu, împreună cu cei mai influenți artiști din istorie, a revoluționat Renașterea, vrem și noi să ne lăsăm amprenta în această eră Crypto", explică CEO-ul LDV Bank.

Despre criptomonede se vorbește intens în mass-media, inclusiv în România, de mulți ani. De la știri cu tentă de fabulos s-a ajuns rapid la articole și reportaje care plasează moneda bitcoin în lumea financiară reală, apropiată investitorilor români. Evoluțiile principalelor criptomonede sunt astfel în mod constant relatate în media, ca o reacție a interesului major al publicului pentru aceste subiecte. Există tot mai mulți români ce investesc în special în BTC și ETH, monede tranzacționate ușor și rapid în raport cu euro inclusiv pe www.ldvbank.com, platformă disponibilă atât în limba engleză, cât și în limba română. Utilizabilitatea este extrem de importantă în acest domeniu, la pachet cu opțiunile și viteza de reacție a administratorilor platformei.

În ultimii 2 ani, criptomonedele au devenit o realitate cotidiană în lumea financiară, inclusiv în țara noastră. De tot atât timp, LDV Bank inovează serviciile oferite clienților în acest domeniu, ridicând continuu nivelul standardelor. Portofelele online ale investitorilor în criptomonede sunt securizate complet, iar schimbul se poate face aproape instant, în orice moment. Schimburile pot fi realizate în doar 15 - 30 de secunde, iar retragerile și depunerile de bani în doar 15 - 30 de minute - timp valabil în cazul clienților ce folosesc conturi Revolut.

Clienții mai puțin inițiați, care își doresc să profite de oportunitățile Bitcoin, pot profita de echipa ce le stă mereu la dispoziție cu suport profesional. În ansamblu, trebuie precizat faptul că noua platformă LDV Bank funcționează precum o casă de schimb: prețul afișat este prețul tranzacționat, nu se adaugă niciun comision. La retragerile fiat se percepe doar un comision bancar de 2 euro către orice cont bancar de Euro, iar la retragerile de crypto doar fee-ul rețelei.

Cât de sigură este utilizarea ldvbank.com? Foarte sigură, dacă ținem cont de toate mecanismele implementate de reprezentanții LDV Bank. Datele tranzacțiilor și toate informațiile personale sunt securizate complet cu soluții de ultimă generație. Fiecare detaliu contează, de exemplu hosting-ul bazat pe cloud enterprise-grade, accesul SSL garantat printr-un certificat cu validare extinsă semnat DigiCert Inc., posibilitatea de activare a sistemului 2FA (autentificare prin 2 factori) încă de la prima accesare a contului.

"Ca factor suplimentar de siguranță, toate retragerile de fonduri din platformă sunt autorizate 2FA prin email, astfel utilizatorii având control 100% unde sunt trimise fondurile lor" menționează Sabin Simionescu, CTO-ul companiei.

SC TIPZOR MEDIA SRL