La Bartrom gasesti cuple push-in si regulatoare de presiune pentru apa. Diversitatea si calitatea produselor Bartrom este pusa la dispozitia clientilor, prin livrare rapida in 24 h si preturi corecte. Alegand Bartrom ca furnizor, beneficiezi de proiectarea, modernizarea si automatizarea instalatiilor si echipamentelor si ai la dispozitia ta consultanta si suport de calitate din partea expertilor.

Cuplele push-in se monteaza usor, avand temperatura de lucru standard, de la -20 grade Celsius la +80 grade. Cuplele push-in se utilizeaza pentru conectarea dispozitivelor din aplicatii industriale, retele de vacuum, ca echipamentele de asamblare, masinile de tiparire, echipamente de ambalare, automatizarea fabricilor, industria auto, masinile textile, etc.

Cuplele push-in de la Bartrom au un corp rezistent si compact, orientabil si au o serie de beneficii care iti usureaza munca. Cuplele push-in se monteaza prin impingere si se demonteaza foarte usor, avand configuratii multiple. Unul dintre avantajele cuplelor push-in este ca acestea permit montarea uneia sau mai multor tevi in acelasi loc, efectul cuplei fiind ca un teu.

Bartrom detine diversitatea produselor: scule pneumatice, instrumente de masurare presiune si regulatoare de presiune apa. Un regulator de presiune are rolul de a tine sub control presiunea apei intr-un mod variabil, in conditiile unui consum constant. La Bartrom gasesti pistol de aer cu regulator de presiune, amplificator de presiune, filtru regulator de presiune, filtru regulator de precizie, filtru regulator din otel inox, mini regulator presiune, pre-filtru cu regulator de presiune, pahar protectie policarbonat sau metalic pentru filtru. Toate produsele au preturi personalizate pentru fiecare client, iar acestia beneficiaza de garantia calitatii si a costului corect.

Cu ajutorul Bartrom optimizezi procesele din cadrul achizitiilor productiei si mentenantei si primesti preturi personalizate pe baza cererilor. Bartrom iti ofera consultanta specializata conform cererii tale, prin sprijin constant si suport din partea profesionistilor. Bartrom detine cilindri pneumatici si accesorii pentru clindri, care fac parte din gama premium de produse.