COD GALBEN: 30-03-2020 Intre 09:00 si 13:00 se va semnala intensificări locale și temporare ale vântului, cu rafale de 55...65 km/h. in Județul Bacău, Județul Botoşani, Județul Suceava, Județul Neamţ, Județul Iaşi, Județul Vaslui;

Peste 200 de fermieri români, cu peste 1000 de hectare fiecare, din toate regiunile țării, vor participa pe 8 noiembrie 2018 la cea de-a treia ediție a Forumului Internațional al Marilor Fermieri RALF, amplu eveniment anual care prezintă marile investiții, reușitele recente, modelele de business și proiectele de succes din agricultura românească și internațională.

RALF 2018 va avea loc joi, 8 noiembrie, la Radisson Blu Hotel din București. Lista speakerilor și agenda forumului sunt disponibile pe www.ralf.com.ro.

În programul ediției 2018 vor participa fermierii anului din Marea Britanie, Germania, România, Estonia, Ungaria, Cehia, Ucraina, Spania, Letonia, Olanda și Polonia, fermieri care exploatează mari suprafețe agricole, cuprinse între 2000 și 70000 de hectare.

Ca în fiecare an, forumul prezintă și cele mai avansate tehnologii pentru agricultură, prezentări oferite de marii producători și furnizori de soluții performante pentru industria agricolă.

Master Partner al primelor trei ediții RALF: KWS Semințe

Professional Partners: NHR AGROPARTNERS, BAYER, PETKUS, CORTEVA, AGROVIR, SYNGENTA, AGRIFAC

Susținători și Expozanți: TITAN MACHINERY, CARGILL, SYSCAD SOLUTIONS, ADM

Partener Media Principal: REVISTA FERMA

Parteneri Media: AGRO INFO, AGRO IMPACT, LUMEA SATULUI, AGRIMEDIA, BUSINESS PRESS AGRICOL

Partener Media Regional: TRANSILVANIA BUSINESS

Info/Contact RALF: agriculture@borocommunication.ro

Accesul în cadrul evenimentului se face exclusiv cu acordul scris al organizatorului, după înscrierea online.

În cadrul ediției din acest an BORO PR & COMMUNICATION va lansa un nou concept de comunicare pentru agricultură: “X Group Meetings - Agriculture”.

RALF face parte din seria proiectelor internaționale de comunicare din portofoliul agenției, proiecte pentru agricultură, sănătate, educație, ospitalitate, arhitectură, dezvoltare.

Mai multe pe www.borocommunication.ro și pe www.facebook.com/borocommunication