COD GALBEN: 15-05-2021 ora 15 Intre 15:50 si 17:00 se va semnala Averse care vor cumula 20...25 l/mp, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului. in Județul Arad, Județul Timiş; COD GALBEN: 15-05-2021 ora 15 Intre 15:10 si 16:30 se va semnala Averse care vor cumula 20...25 l/mp, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului. in Județul Caraş-Severin, Județul Timiş, Județul Hunedoara, Județul Hunedoara;

Gemini Solutions a susținut activitatea de promovare a identității culturale românești în context european prin dezvoltarea de website-uri și aplicații mobile pentru proiectele Asociației Identitate Culturală Contemporană (AICC), după cum a arătat de-a lungul timpului Florin Pîrlea,  președinte AICC și Managing Director Gemini Solutions.

Contribuția echipei Gemini Solutions în proiecte care susțin cultura românească într-un cadru firesc a fost un act voluntar și care, prin scop comun și co-participare, a întărit legăturile dintre membrii echipei. Fiecare și-a adus contribuția și prin implicare voluntară în promovarea culturii a crescut inclusiv coeziunea în echipa de ingineri software.

Florin Pîrlea despre implicare companiei software Gemini Solutions în proiecte care susțin identitatea românească în context european. Statui de Daci - un proiect identitar firesc

La lansarea proiectului “Statui de Daci”, Florin Pîrlea a vorbit despre modul în care companiile de software se pot implica în societatea civilă. Echipa de ingineri a Gemini Solutions s-a implicat în dezvoltarea website-urilor și aplicațiilor, contribuind la promovarea informațiilor istorice validate științific de către foruri autorizate, de susținere a culturii și istoriei românești cu date reale.

Concret, au dezvoltat website-ul Statuidedaci.ro, RomanianLetters.ro- aferent emisiune menită să promoveze  într-o manieră reală și naturală oameni, obiceiuri și evenimente din România, precum și o serie de aplicații mobile care oferă informații despre muzeele din marile orașe (București, Cluj, Constanța), harta patrimoniului evreiesc, muzeul hărții și cărții, Statui de daci în lume.

“Firmele de software pot reprezenta actori principali în cadrul societății civile, putem face ceva și pentru cei din jurul nostru. ” - Florin Pîrlea, Gemini Solutions / AICC (prezentarea proiectului “Statui de Daci”).

Proiecte AICC dezvoltate cu implicarea echipei Gemini Solutions și a lui Florin Pîrlea (președinte excutiv Asociaţia Identitate Culturală Contemporană și Managing Director Gemini Solutions)

Gemini Solutions, înființată de specialiști din Silicon Valley pe model de business agility american, dezvoltată în România

Compania de dezvoltare IT Gemini Solutions a fost înființată în anul 2005 de către o echipă de specialiști din paradisul IT, Silicon Valley.  Compania, cu sediul în București, a înțeles nevoia pieței de a se bucura de management agil și soluții IT competitive într-un mediu în continuă evoluție. Astfel, bazele companiei a fost pusă de o echipă de ingineri,  printre care Florin Pîrlea, Managing Director Gemini Solutions și Președinte executiv AICC.

Gemini Solutions s-a extins România,  la ora actuală existând trei centre în principalele orașe de IT business, în București, Cluj și Iași. La finalul anului 2017 compania avea un număr de aproximativ 100 de angajați în România și Sillicon Valley, majoritatea fiind ingineri specializați să ofere soluții pentru o gamă variată de tehnologii și care să asiste mediul IT și pe cel antreprenorial.

Pe lângă activitatea de business și dezvoltare IT, top managementul companiei fiind activ implicat în dezvoltarea mediului start-up IT, dar și în promovarea identității culturale românești în context european, după cum ne arată activitatea domnului Florin Pîrlea, Managing Director.

Serviciile Gemini Solutions

Compania Gemini Solutions e specializată în consultanță și implementarea unei palete variate de servicii IT și dezvoltare software, având în portofoliul actual clienți din Statele Unite ale Americii, Israel și Europa.

Echipa are capacitatea și know-how pentru a elabora la standarde internaționale arhitectura pentru programe software complexe, dezvoltarea  de aplicații și programe  la comanda, îmbunătățirea calității și funcționalității produselor software dezvoltate anterior, servicii aferente de mentenanță.

Abilități tehnice și know- how asigurat de echipa Gemini Solutions

Echipa Gemini Solutions are expertiza și abilitatea logistică și tehnică de a dezvolta proiecte complexe, parcurgând toate etapele necesare, de la analiză, la îmbunătățirea aplicațiilor existente, pentru a rezulta o soluție software de calitate, adaptată cerințelor clientului și a pieței IT actuale.

Gemini Solutions dezvoltă aplicații și soluţii software pentru:  mobile, cloud, enterprise, aplicații big data sigure, soluții/ baze de date Big Data, soluții client- server, soluții avansate web.