Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

 

COMUNICAT DE PRESĂ

27.07.2018, București

 

Se lansează proiectul  “HRM – Human Resource Management” pentru Regiunea Sud-Muntenia

 

Aleron Training Center SRL, în calitate de beneficiar, anunţă demararea proiectului “HRM – Human Resource Management”, ID POCU/227/3/8/117167, începând cu data de 19.06.2018. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social Eurpean prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți, cod apel POCU 227/3/8, Obiectivul specific 3.8 – Creșterea numărului de angajați care beneficiază de noi instrumente, metode, practici etc. de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite în vederea adaptării activității la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform SNC/domeniilor de specializare inteligentă conform SNCDI.

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea adaptabilității lucrătorilor, întreprinderilor și antreprenorilor ce activează în sectoare economice cu potenţial competitiv identificate conform SNC/domeniilor de specializare inteligentă conform SNCDI, în regiunea Sud-Muntenia, prin furnizarea de sesiuni de formare profesională pentru manageri și angajații din departamentele de resurse umane și acordarea de asistență specializată pentru elaborarea sau revizuirea/adaptarea de planificări strategice pe termen lung care să permita anticiparea schimbărilor.

Grupul-țintă: Proiectul se adresează unui grup-țintă compus din 520 de persoane care activeaza in întreprinderi care-și desfășoară activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în corelare cu unul din domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI și întreprinderi care intenționeaza să-și adapteze activitatea principală sau secundară la cel puțin unul dintre aceste sectoare economice și în corelare cu cel puțin unul dintre domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI. Aceste persoane pot fi: angajați cu contract individual de muncă ce asigură managementul strategic; angajați cu contract individual de muncă din departamentele de resurse umane; antreprenori care-și gestioneaza propriile afaceri.

Proiectul vizează persoanele al căror loc de muncă/activitate se desfașoară în cadrul regiunii Sud-Muntenia, din județele: Argeș, Prahova, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Teleorman și Dâmbovița.

Principalele rezultate așteptate în urma implementării proiectului sunt:

 • Derularea unei campanii de conștientizare pentru angajatori
 • Formarea a 414 persoane – antreprenori și manageri implicați în dezvoltarea strategică a întreprinderii - prin derularea a 23 de grupe de curs cu durata de 50 ore fiecare
 • 54 de persoane din departamentele de resurse umane certificate/care si-au îmbunătățit nivelul de calificare urmare a sprijinului primit
 • Facilitarea aplicării de tehnici și metode de utilizare a tehnologiilor informației și comunicațiilor în managementul companiilor pentru un număr de 100 de manageri participanți la SEMINARUL  ”Tehnici și metode de utilizare a tehnologiilor informației și comunicațiilor în managementul companiilor”
 • Sprijin și consultanță pentru planificare strategică în domeniile: financiar, marketing-promovare, dezvoltare informatică și comunicare online pentru un număr de 60 de întreprinderi

Valoarea totală a proiectului este de 4.385.326,40 lei

 • Valoarea totală eligibilă: 4.385.326,40 lei
 • Valoarea alocării financiare nerambursabile de 4.166 060,08 lei, din care:
  • FSE – 3 541 151,07 lei
  • Bugetul național – 624 909,01 lei

Perioada de implementare a proiectului: 19.06.2018 – 18.06.2019.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Date de contact:

Alte detalii puteţi obţine la telefon 0743 180 561 sau prin e-mail inscrieri@hrmagic.ro.

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.