COD GALBEN: 20-02-2018 ora 13 Intre 13:00 si 19:00 se va semnala Intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafală 70-80 km/h. in Județul Sibiu; COD PORTOCALIU: 20-02-2018 ora 10 Intre 10:15 si 16:00 se va semnala Intensificări ale vântului care la rafală vor depăși local 90-100 km/h, iar la peste 1700 m peste 110 km/h. in Județul Caraş-Severin;

Renumitul magazin de incaltaminte si marochinarie LaScarpa este pregatit sa-si intampine clientii cu o noua colectie de pantofi dama si pantofi barbatesti pentru primavara 2018.

Iarna este pe punctul de a-si scutura ultimii fulgi de nea, ghetele calduroase se odihnesc dupa o perioada lunga si plina de amintiri colorate, iar primavara este pregatita sa intre in scena. Cu aceasta ocazie, LaScarpa a pregatit pentru clienti o colectie noua, cu pantofi superbi, pentru toate gusturile.

Eleganta si feminitate la superlativ, pantofi dama LaScarpa

Doamnele si domnisoarele au toate motivele sa se simta rasfatate in aceasta primavara deoarece LaScarpa le pun la dispozitie o gama impresionanta de pantofi de dama de cea mai buna calitate, la cele mai avantajoase preturi.

Pentru a facilita alegerea, iata cateva dintre ofertele magazinului pentru primavara 2018:

• Pantofi din piele eleganti cu toc gros – si in acest sezon, pantofii eleganti cu toc gros si elemente metalice vor scoate din anonimat orice tinuta. Tocul de 10 cm pune silueta in valoare si da iluzia de glezna mai subtire. Sunt ideali pentru o tinuta minimalista.
  • Pantofi fără toc – ideali pentru femeile active, care sunt mereu in miscare. Acestia ofera confort pe parcursul intregii zile, fara a obosi picioarele.
  • Pantofi sport – pasionatele de tinute sport se pot bucura de modele inedite de pantofi sport din piele naturala intr-o varietate de culori, care sa le ajute sa isi exprime personalitatea sportiva cu stil.

Rafinament si flexibilitatepantofi barbati LaScarpa

Barbatul modern este elegant, rafinat si mereu accesorizat cu elemente de inalta calitate. LaScarpa intelege nevoile barbatului de succes si pune la dispozitie o selectie impresionanta de pantofi casual pentru barbati care sa le ofere flexibilitate si stil in orice situatie, imbinand atentia la detalii si materiale de cea mai buna calitate. Clientii pot alege dintr-o varietate de modele, care includ pantofi din piele, cu sau fara toc, precum si combinatii de piele cu material textil.

Oferta completa de incaltaminte pentru primavara 2018 este disponibila pe website-ul https://lascarpa.ro

Pentru informatii suplimentare despre produse, masuri, termenii si conditiile de livrare sau returnare in cazul in care produsul nu se potriveste, reprezentantii magazinului online pot fi contactati la numarul de telefon 0752 722 772.