COD GALBEN: 16-01-2018 ora 12 Intre 16 ianuarie, ora 17 - 17 ianuarie, ora 20 se va semnala 16 ianuarie, ora 12 – 17 ianuarie, ora 20Fenomene vizate

Tocmai de aceea, la începutul lunii noiembrie, întreaga echipă DWF a participat la un team building. Venind din departamente diferite, dar având aceeaşi direcţie, membrii companiei au avut ocazia să se cunoască mai bine, să îşi împărtăşească experienţele şi să îşi sudeze relaţiile colegiale. Destinaţia aleasă pentru desfăşurarea activităţilor de team building a fost departe de zgomotul şi agitaţia oraşului, la Întorsura Buzăului. Locaţia a fost sugerată de către TUI Travel Center, companie pentru care DWF oferă servicii de SEO de mai bine de doi ani şi cu care are o colaborare foarte bună. Agenţia de turism este una dintre cele mai cunoscute din lume şi pune la dispoziţia celor pasionaţi de călătorii oferte de vacanţe de nerefuzat. Destinaţiile şi pachetele turistice, sub formă de vacanţe charter şi vacanţe exotice, disponibile pe site-ul companiei au preţuri accesibile, iar ofertele sunt din cele mai variate, având posibilitatea cazării în peste 500.000 de hoteluri din toată lumea.

Până la Întorsura Buzăului, echipa DWF a călătorit cu un microbuz pus la dispoziţie de compania de transport Transfero. Flota Transfero este formată din peste 100 de microbuze şi autocare clasificate la cele mai înalte standarde de confort. Călătoriile puse la dispoziţia clienţilor acestei companii sunt o adevărată plăcere, mulţumită experienţei vaste a conducătorilor auto, a preţurilor corecte şi a informaţiilor clare cu privire la serviciile oferite.

DWF s-a bucurat pe deplin de un transport sigur şi rapid până la locul desfăşurării team buildingului. Acolo, echipa a fost aşteptată de un trainer care a ajutat pe fiecare membru în parte să înveţe să comunice mai eficient, să îşi dezvolte spiritul de echipă şi să se dezvolte alături de colegi.

Alex Dinu, un trainer specializat în activităţi de team building, ne-a ajutat să spargem gheaţa cu un exerciţiu de cunoaştere a întregii echipe. Deşi tot colectivul DWF îşi desfăşoară activitatea în acelaşi birou, ne concentrăm mult pe respectarea deadline-urilor şi a sarcinilor pe care ni le asumăm, aşa că în acest team building am avut ocazia să ne cunoaştem mai bine.

'Comunicarea, colaborarea şi spiritul de echipă au fost cele mai importante trei puncte pe care le-am atins, cu ajutorul jocurilor la care am luat parte. Oricât de uniţi eram înainte, acest team building ne-a apropiat şi ne-a ajutat să ne cunoaştem mult mai bine. Sunt ferm convins ca vom şti să ne adaptăm mai uşor la schimbări, să fim mai organizaţi, să ne recunoaştem greşelile şi să coordonam mai eficient sarcinile pe care le avem de îndeplinit, atât unii faţă de ceilalţi, cât şi faţă de clienţii noştri', a declarat Sorin Drăghici, managing partner DWF.

DWF este o agenţie specializată în servicii de optimizare pentru motoarele de căutare. În portofoliul DWF se numără clienţi precum F64, EvoMag, Catena, TUI TravelCenter, Storia, Sendo, eMenatwork, AutoHut, Florăriile Floria, Arval şi alţii.