COD GALBEN: 15-12-2017 ora 11 COD GALBEN: 15-12-2017 ora 19 Intre 19:10 si 23:00 se va semnala Ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Harghita; COD GALBEN: 15-12-2017 ora 19 Intre 19:00 si 23:00 se va semnala intensificări ale vântului, cu viteze care la rafală vor atinge și depăși 55...65 km/h in Județul Timiş, Județul Caraş-Severin;

CURS BNR

4.6346Up
3.9285Up
GBP
5.2711Up
CHF
3.9729Up
MDL
0.2275Down
BGN
2.3697Up
Sursa: Banca Naţională a României

În cadrul galei, colegiul director al ANAA a decis să premieze partenerii şi susţinătorii care ne-au fost alături în proiectele şi evenimentele organizate de-a lungul anilor. Câştigătorii celor nouă trofee au fost: Ambasada Statelor Unite ale Americii, AGERPRES, Ziarul Bursa, DHL, Business Woman, Eva.ro, Pandorra, România Tv, Hotel Cişmigiu.

Gala acestui an a reprezentat reflectarea celor cinci ani de existenţă a proiectului de susţinere şi promovare a mediului antreprenorial. În cadrul evenimentului am discutat despre ce am făcut, despre ce mai trebuie făcut, şi am premiat cu mândrie antreprenorii implicaţi activ în promovarea obiectivelor Asociaţiei.

Alături de câţiva membri ANAA, antreprenori români, am organizat o tombolă pentru participanţi. Premiile au venit din partea: Bio Green, REENA Fine Jewelry, Beauty Center Sofia Eleni, Despotiko Crystals Pearls, cărora le mulţumim!

Pentru acest eveniment, le mulţumim îndeosebi partenerilor noştri: Hotel Cişmigiu şi DHL, şi tuturor participanţilor!

Astfel, am spus 'La mulţi ani, Asociaţia Natională a Antreprenorilor', pentru cei 5 ani de activitate. Mult succes tuturor antreprenorilor şi la cât mai multe afaceri prospere!

Noi credem în oameni şi în ideile lor!

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie