ARACO a premiat Iridex pentru calitate în construcții

•  Business OTS
179 afişări

Iridex Group Construcții, parte a grupului Iridex - lider în tehnologii de mediu, construcții civile și industriale, a fost premiat în cadrul Conferinței Naționale a Asociației Române a Antreprenorilor de Construcții (ARACO) pentru calitatea a două lucrări finalizate în decursul anului trecut.

e3cf1cd9-4d14-443a-af14-d6056886bc90

Festivitatea de decernare a trofeului ARACO a avut loc în data de 29 noiembrie, în cadrul profesional oferit de Facultatea de Inginerie a Instalațiilor, Universitatea Tehnică de Construcții București (UTCB), când prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Văcăreanu, Rector UTCB, a înmânat distincțiile ARACO.

'Trofeul Calității ARACO se acordă anual, în anul următor celui în care a fost finalizată lucrarea, finalizarea lucrării fiind validată prin recepția la finalizarea lucrării sau a recepției finale, într-un cadru festiv, mediatizat, cu participarea reprezentanților autorităților publice, ai organizațiilor profesionale din România și străinătate din domeniul sectorului de construcții, ai băncilor, reprezentanților presei, radioului și televiziunii ș.a. Iridex este una dintre companiile recunoscute de către ARACO, membră ARACO, pentru calitatea lucrărilor în domeniul construcțiilor pe care juriul format din profesioniștii ARACO le-a validat', a declarat dl. Laurențiu Plosceanu, președinte ARACO.

Trofeul a fost acordat pentru 'Lucrări de construcție aferente proiectului Închidere depozit neconform Ianca și Construcție depozit conform și stație de sortare Ianca' din cadrul proiectului 'Sistemul de management integral al deșeurilor în județul Brăila', lucrare executată de Iridex Group Construcții, din poziția de coordonator, alături de partenerii săi Hidroconstrucția și ARGIF Proiect.

Un alt premiu ARACO primit de Iridex Group Construcții a fost acordat pentru 'Proiectare și lucrări de execuție pentru investițiile cuprinse în proiectul Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Sălaj', executat de asocierea Hidroconstrucția — lider de asociere, Iridex Group Construcții și ARGIF Proiect.

'Adept al calității și seriozității în toate domeniile în care activează, Iridex Group are în portofoliu numeroase lucrări distinse cu acest prestigios trofeu de calitate. Recunoașterea acordată de ARACO demonstrează încă o dată faptul că Iridex Group aderă la valorile asociației', a declarat dl. prof. univ. dr. Valentin Feodorov, directorul general al Iridex Group Construcții.

Cu prilejul evenimentului din 29 noiembrie 2017, ARACO și-a făcut cunoscute direcțiile de acțiune strategică 2018 — 2019, direcții la care Iridex Group aderă. Necesitatea readucerii sectorului de construcții în atenția autorităților naționale / regionale ca sector de importanță națională strategică este una dintre direcțiile asumate de ARACO. O altă direcție de acțiune strategică este necesitatea protejării și sprijinirii potențialului etnic și uman al societăților de construcții din România, care a reprezentat și va reprezenta în continuare un factor strategic în dezvoltarea țării.

Despre Iridex Group Construcții
Înființat în urmă cu peste 25 de ani, Iridex Group are peste 700 de angajați și o cifră de afaceri de circa 75 de milioane de euro. Cu acționariat exclusiv românesc, grupul execută lucrări de infrastructură la cel mai înalt standard de calitate. Iridex Group distribuie produse necesare în lucrări de construcții civile și industriale în țară și străinătate, lucrări de îmbunătățiri funciare, gestiunea integrată a deșeurilor, proiectare și exploatare de depozite ecologice municipale pentru deșeuri nepericuloase. Iridex implementează proiecte de pionierat în diverse domenii: promovarea folosirii surselor de energie regenerabilă, instalații de producere de energie electrică din biogaz ș.a. Mai multe detalii la: www.iridexcons.ro

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau