COD PORTOCALIU: 24-02-2018 ora 13 Intre 26 februarie, ora 03 – 01 martie, ora 10 se va semnala temperaturi foarte scăzute, atât noaptea, cât și ziua

Festivitatea de decernare a trofeului ARACO a avut loc în data de 29 noiembrie, în cadrul profesional oferit de Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti (UTCB), când prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Văcăreanu, Rector UTCB, a înmânat distincţiile ARACO.

'Trofeul Calităţii ARACO se acordă anual, în anul următor celui în care a fost finalizată lucrarea, finalizarea lucrării fiind validată prin recepţia la finalizarea lucrării sau a recepţiei finale, într-un cadru festiv, mediatizat, cu participarea reprezentanţilor autorităţilor publice, ai organizaţiilor profesionale din România şi străinătate din domeniul sectorului de construcţii, ai băncilor, reprezentanţilor presei, radioului şi televiziunii ş.a. Iridex este una dintre companiile recunoscute de către ARACO, membră ARACO, pentru calitatea lucrărilor în domeniul construcţiilor pe care juriul format din profesioniştii ARACO le-a validat', a declarat dl. Laurenţiu Plosceanu, preşedinte ARACO.

Trofeul a fost acordat pentru 'Lucrări de construcţie aferente proiectului Închidere depozit neconform Ianca şi Construcţie depozit conform şi staţie de sortare Ianca' din cadrul proiectului 'Sistemul de management integral al deşeurilor în judeţul Brăila', lucrare executată de Iridex Group Construcţii, din poziţia de coordonator, alături de partenerii săi Hidroconstrucţia şi ARGIF Proiect.

Un alt premiu ARACO primit de Iridex Group Construcţii a fost acordat pentru 'Proiectare şi lucrări de execuţie pentru investiţiile cuprinse în proiectul Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Sălaj', executat de asocierea Hidroconstrucţia - lider de asociere, Iridex Group Construcţii şi ARGIF Proiect.

'Adept al calităţii şi seriozităţii în toate domeniile în care activează, Iridex Group are în portofoliu numeroase lucrări distinse cu acest prestigios trofeu de calitate. Recunoaşterea acordată de ARACO demonstrează încă o dată faptul că Iridex Group aderă la valorile asociaţiei', a declarat dl. prof. univ. dr. Valentin Feodorov, directorul general al Iridex Group Construcţii.

Cu prilejul evenimentului din 29 noiembrie 2017, ARACO şi-a făcut cunoscute direcţiile de acţiune strategică 2018 - 2019, direcţii la care Iridex Group aderă. Necesitatea readucerii sectorului de construcţii în atenţia autorităţilor naţionale / regionale ca sector de importanţă naţională strategică este una dintre direcţiile asumate de ARACO. O altă direcţie de acţiune strategică este necesitatea protejării şi sprijinirii potenţialului etnic şi uman al societăţilor de construcţii din România, care a reprezentat şi va reprezenta în continuare un factor strategic în dezvoltarea ţării.

Despre Iridex Group Construcţii

Înfiinţat în urmă cu peste 25 de ani, Iridex Group are peste 700 de angajaţi şi o cifră de afaceri de circa 75 de milioane de euro. Cu acţionariat exclusiv românesc, grupul execută lucrări de infrastructură la cel mai înalt standard de calitate. Iridex Group distribuie produse necesare în lucrări de construcţii civile şi industriale în ţară şi străinătate, lucrări de îmbunătăţiri funciare, gestiunea integrată a deşeurilor, proiectare şi exploatare de depozite ecologice municipale pentru deşeuri nepericuloase. Iridex implementează proiecte de pionierat în diverse domenii: promovarea folosirii surselor de energie regenerabilă, instalaţii de producere de energie electrică din biogaz ş.a. Mai multe detalii la: www.iridexcons.ro