COD GALBEN: 21-01-2018 ora 11 Intre 22 ianuarie, ora 05 - 22 ianuarie, ora 22 se va semnala intensificări susținute ale vântului, ninsori viscolite COD GALBEN: 21-01-2018 ora 11 Intre 11:00 si 17:00 se va semnala Intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge 60-65 km/h, izolat 70 km/h in Județul Caraş-Severin;

De aceea, în jurul pieţei imobiliare gravitează o mulţime de alte afaceri inteligente, ce le pot oferi dezvoltatorilor imobiliari resurse preţioase, pentru a-şi valorifica aşa cum trebuie afacerea de succes. Iată doar 3 dintre aceştia:

Promovarea proiectului imobiliar

Orice proiect imobiliar are nevoie de promovare, fie că vorbim de spaţii comerciale sau de garsoniere şi apartamente de închiriat. De aceea, dezvoltatorii imobiliari pot apela cu încredere la o agenţie imobiliară sau la un site cu anunturi imobiliare, pentru a avea acces mai uşor la cerere.

Avantajele sunt nenumărate: acces la o baza de date aflată deja în posesia agenţiei imobiliare, comisioane extrem de mici, şansa unui acces la mai multe canale de promovare în acelaşi timp, deoarece agenţia imobiliară îşi poate promova afacerea la târguri şi evenimente de profil. Materialele folosite la astfel de întâlniri diferă şi au menirea de a te promova pe tine, în cel mai colorat şi vizibil mod cu putinţă: steaguri publicitare mobile, bannere, broşuri, cataloage etc

Mai mult decât atât, dezvoltatorul imobiliar deleagă astfel o grijă, având libertatea de a se concetra pe alte faze ale proiectului, mult mai imporante în acel moment decât promovarea propriu-zisă.

Proiectarea clădirii şi obţinerea autorizaţiilor

Cele mai frumoase clădiri se construiesc atunci când dezvoltatorul imobiliar reuşeşte să stabilească o legătură puternică între el şi arhitect. Atunci când ideile se îmbină cu sugestiile profesioniştilor, iau naştere cele mai bune solutii de proiectare a constructiilor civile si industriale.

Trebuie să te poţi baza pe un partener de încredere, ce îşi respectă promisiunile şi termenele de finalizare pentru o anumită parte din proiect. Îţi recomandam să alegi o companie cu experienţă, cu o echipa bine închegată de arhitecţi talentaţi, ce îţi pot oferi la timp soluţia pe care o căutai.

Firma de securitate

Pentru a le oferi chiriaşilor din complexul rezidenţial pe care îl deţii liniştea şi siguranţa pe care orice persoana şi le doreşte, trebuie să apelezi la o companie specializată în astfel de servicii. Este extrem de important să închei un contract cu o firma de securitate profesionistă, capabilă să pună la dispoziţia clientilor săi servicii de calitate şi un personal pregătit să intervină, indiferent de condiţii.

Mai mult decât atât, un partener de încredere pentru securitate trebuie să ofere şi o logistica de top. Vorbim bineînţeles de un sistem audio-video performant, ce poate filma fără probleme 24 de ore din 24, câini de pază, ture de noapte şi ture de zi, staţii emisie-recepţie şi un sistem de panică ce poate fi activat instant, atunci când nevoia o cere.

Te poţi baza pe o mulţime de parteneri de încredere, atunci când ai de gând să dezvolţi un proiect imobiliar. De la proiectare şi până la serviciile de securitate pe care le oferi clienţilor tăi, trebuie să ştii că te poţi baza pe afaceri de încredere, pentru bunul mers al propriei tale afaceri.