Secrete de la Capra chicotitoare

 •  Business OTS
474 afişări

59e50b88-4755-4f88-80f7-31dffca6b0d6

Editura ACT și Politon anunță apariția în Ramânia a volumului 'Secrete de la Capra chicotitoare' în format carte tipărită, eBook, audiobook și MP3 download în lectura actriței Gabriela Bobeș.

Cartea auto-biografică a autoarei Shann Nix Jones, apărută în februarie 2015 în America, descrie o călătorie aproape magică a scriitoarei de la a fi o jurnalistă de succes la a deveni fermieră de capre și antreprenoare în domeniul produselor naturale.
Secrete de la Capra Chicotitoare este o relatare fascinantă a remarcabilei călătorii întreprinse de o femeie. Shann spune povestea captivantă, uneori pătrunzătoare, a vieții alături de soțul ei și familia lor mixtă, în timp ce au parte de bucurii și supărări, trăind din roadele pământului și dezvoltând o mică afacere cu produse pe bază de lapte de capră.

Autoarea se hazardează să descopere proprietățile produselor din lapte de capră care, pe lângă faptul că îi salvează viața soțului său Rich, îi și lansează afacerea în universul medicinii naturiste.

Povestea înduioșătoare a descoperirii iubirii în fața adversităților și totodată povestea proprietăților tămăduitoare ale laptelui de capră reprezintă o bună măsură a bunătății omenești.

Se pare că noi, ființele umane, suntem fericite atunci când simțim că facem parte din ceva mai mare decât noi înșine. Pentru Shann Jones, asta a înseamnat să facă parte din molecula complexă și interconectată care este ferma, la fel de complicată și de precisă ca un fulg de nea. Fiecare piesă este conectată cu toate celelalte.

'Am mai descoperit ceva. Extenuarea e ceva mental. Nu vreau să spun că e totul în mintea mea și că nu există, de fapt. Extenuarea este un lucru real, fără îndoială! Ce vreau să spun este că, pentru mine, oboseala este arareori fizică. Foarte rar fac ceva care îmi duce corpul până în punctul în care să cedez fizic. Deși la fermă se întâmplă și asta...dar nu se întâmplă niciodată la oraș, deși m-am simțit extenuată de atâtea ori acolo'.

Shann Nix Jones a fost o adevărată fată americană de oraș, până când s-a îndrăgostit de un fermier galez, la vârsta de 41 de ani.

Aflați în volumul 'Secrete de la Capra chicotitoare' despre drumul pe care l-a parcurs autoarea în descoperirea proprietăților tămăduitoare ale laptelui de capră care i-a vindecat viața, soțul și copiii și pe care l-a transformat în afacerea de succes Chuckling Goat.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Business OTS

Cele mai citite din Business OTS

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe