Milestone Community Kickstarter Contest iti poate aduce un premiu in valoare de 65,000$

•  Business OTS
134 afişări

Milestone Systems anunta Concursul de tip Kickstarter pentru comunitate - un eveniment dedicat inovatiei, la care sunt invitati toti programatorii si dezvoltatorii pentru a-si prezenta ideile de integrare bazate pe managementul video. Anul trecut marele premiu a fost castigat de o echipa din Romania, reprezentata de Ovidiu Ciurte, Mihai Gheorghe si Vlad Craciunescu.

9cf8c3db-b3e9-4de3-b65e-3e76e279ce8a

Milestone Systems, lider global pe piata platformelor deschise pentru solutii software de management video prin IP (VMS), a lansat de curand cea de-a doua editie anuala a evenimentului Milestone Community Kickstarter. Initiativa propune o colaborare a comunitatii de parteneri si clienti, cu scopul promovarii si sustinerii inovatiei prin finantarea activitatii de dezvoltare si prin asistenta pentru lansarea pe piata de noi integrari concrete pe platforma de video management.

Milestone organizeaza Milestone Community Days — ca evenimente regionale unde se reuneste intreaga comunitate de dezvoltatori pe platformele de video management. Pentru regiunea EMEA, editia 2018 va avea loc la Barcelona in perioada 6-9 februarie, sub deviza 'Creating an intelligent world!'. Mai multe detalii aflati de aici: https://www.milestonesys.com/events/events/conferences/MIPS-2018/

'Ne mandrim sa sponsorizam inca o data Milestone Community Kickstarter Contest si suntem nerabdatori sa aflam toate ideile inovatoare prezentate aici. Aceasta competitie este foarte importanta pentru nou si pentru comunitatea noastra, facand parte din misiunea noastra de a identifica solutii unice pentru management video, supraveghere video si alte idei, care pot fi adaugate portofoliului Milestone XProtect VMS', a declarat Bjorn Skou Eilertsen, Chief Technology Officer, Milestone Systems.

Concursul este deschis oricarei persoane sau organizatie care are o idee unica. Poate fi un fragment de cod care sa imbunatateasca securitatea unui mic magazin de retail, un concept care sa ii ajute pe copii sa invete mai bine la scoala sau sa obtina performante sportive superioare, o modalitate de a monitoriza tipare cu scopul imbunatatirii productiei, sau a logisticii, transporturilor, constructiilor sau agriculturii. Poate fi o solutie simpla, dar valoroasa, pentru ajutarea pacientilor si varstnicilor. Singura cerinta este ca ideea sa apartina participantului si sa fie creata pe baza pachetului pentru dezvoltare software (Software Development Kit — SDK) Milestone Integration Platform (MIP).

Castigatorul va primi un premiul in valoare de 65,000$, astfel:
-Premiu in bani in valoare de 10,000$;
-Verificare si feedback pentru proiectarea solutiei;
-Suport pentru dezvoltarea prototipului;
-Milestone Solution Certification pentru solutia aleasa;
-Suport pentru marketing si expunere.

In luna decembrie, vor fi alesi cinci finalisti, care vor beneficia de intrare gratuita si de un stand la Simpozionul Milestone pentru Platforme Integrate 2018 (Milestone Integration Platform Symposium — MIP), urmand ca in perioada 19-22 februarie 2018 sa fie anuntat castigatorul, in cadrul MIPS 2018, la Las Vegas, Nevada. Termenul limita pentru inscrieri este 30 noiembrie 2017. Puteti afla mai multe si va puteti inscrie in concurs accesand pagina dedicata Community Kickstarter Contest 2018: www.milestonesys.com/contest

Despre castigatorul de anul trecut

Castigatorul de anul trecut a fost Parking Spotter — o aplicatie dezvoltata de o echipa din Romania si care ii ajuta pe utilizatori sa gaseasca cel mai apropiat loc de parcare disponibil. Aceasta ii ajuta pe proprietarii de parcari sa imbunatateasca fluxul operational prin analizarea imaginilor video obtinute cu ajutorul camerelor instalate intr-o parcare si prin centralizarea tuturor parcarilor dintr-un oras sau tara intr-o singura aplicatie. Echipa Parking Spotter a beneficiat de suportul companiei Helinick pentru dezvoltarea proiectului si participarea la competitie. Un membru al juriului a declarat despre aplicatia castigatoare Parking Spotter ca 'aceasta este o metoda geniala de a demonstra cum o integrare relativ simpla poate fi extrem de valoroasa'. Solutia a primit si un loc in 'TOP 30 Inovatii Tehnologice 2017' din partea revistei Security, Sales & Integration. Recent, Parking Spotter a primit recunoasterea acordata de comunitatea locala de Securitate prin Trofeul OSPA la categoria Instalatori/ Integratori Sisteme de Securitate.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software open pentru video management, compania fiind fondata in 1998 si operand acum ca o companie independenta, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este usor de gestionat, fiabila, asa cum s-a dovedit in mii de instalari la clienti, si ofera alegeri flexibile pentru hardware de retea si integrari cu alte sisteme. Prezente prin parteneri in peste 100 de tari, solutiile Milestone ajuta organizatiile sa-si gestioneze riscurile, sa protejeze oamenii si bunurile, sa-si optimizeze procesele si sa reduca costurile.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.milestonesys.com.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau