Liderul national, Helinick, in sisteme securitate propune solutii inteligente pentru rezolvarea dificultatilor create de problemele de siguranta si securitate electronica

 •  Business OTS
110 afişări

Aplicabilitatea serviciilor disponibile prin intermediul companiei Helinick a fost si este extinsa periodic, inca din anul 1991, anul de infiintare.

ef8c9582-30cd-457c-913b-cdc4bf81e838

Principalele referinte pentru sisteme securitate si siguranta electronica sunt aplicate, periodic, in domeniul industrial, bancar (si pentru institutii financiare), institutii (de la cele educationale pana la cele guvernamentale), in domeniul comercial (sau de tip retail), pentru comunicatii IT si C (media), pentru departamente de logistica, pentru dezvoltarea inteligentei unei cladiri, in domeniul medical si, nu in ultimul rand, pentru numeroase domenii cu aplicabilitate speciala precum ambasade, aeroporturi si institutii publice de stat.

Dezvoltandu-si constant profesionalismul prin cifre de performanta, specialistii (ingineri si tehnicieni) companiei Helinick isi aduc aportul in Romania prin intermediul parteneriatelor cu producatori internationali recunoscuti pentru specificul produselor fabricate.

Produsele din gama sisteme securitate genereaza rezultate pozitive in aria de dezvoltare a sigurantei si securitatii electronice pentru orice tip de business

Clientii companiei Helinick remarca intotdeauna profesionalismul, spiritul intreprinzator al echipelor de specialisti dedicati misiunii acesteia, iar serviciile companiei raman in topul preferintelor celor interesati de implementarea sistemelor de securitate disponbile.

Atunci cand se impune implementarea unor sisteme de securitate, specialistii Helinick asigura si aplica — in conditii optime — solutii inteligente — prin intermediul echipamentelor comercializate — si reusesc constant sa asigure cele mai inalte standarde dedicate avantajelor generate de toate sistemele specifice.

Dintre multitudinea de solutii inteligente, se remarca urmatoarele sisteme securitate:
—Sistemele de control acces ;
—Sistemele de detectie a efractiei ;
—Sistemele de pontaj electronic ;
—Sistemele de ticketing ;
—Sistemele de detectie perimetrala ;
—Sistemele de antifurt pentru magazine.

Helinick iti recomanda sa instalezi camere video pentru dezvoltarea sistemelor CCTV si sistemelor BMS

Sistemele video de supraveghere pot fi accesate si implementate fie ca parte importanta dintr-un sistem de supraveghere de tip CCTV (Closed-Circuit Television, in traducere Televiziune cu Circuit Inchis) sau ca parte singulara de supraveghere a spatiului vizat.

Aceste sisteme video permit beneficiarilor sa acceseze oricand informatiile inregistrate astfel incat sa eficientizeze: fie sistemul de protectie, fie activitatile desfasurate in spatiul supravegheat.

Sistemele de supraveghere video pot fi asociate cu sistemele BMS (Building Management Systems) care confera accesul nelimitat al utilizatorilor la informatii si garanteaza cele mai optime conditii de desfasurare a activitatilor din cadrul mai multor domenii de expertiza.

Sistemele video de supraveghere, disponibile prin intermediul companiei Helinick, asigura inregistrarea imaginilor relevante pentru solutionarea anumitor situatii concrete, iar datele video sunt securizate astfel incat accesul sa fie limitat la un numar restrans de utilizatori care pot accesa, oricand si de oriunde, datele inregistrate.


Date de contact

Pentru a avea acces la informatii detaliate cu privire la aplicabilitatea sistemelor de securitate promovate de catre specialistii Helinick, accesati platforma online:http://www.helinick.ro/
Pentru a beneficia de servicii de consultanta este necesar sa contactati reprezentantii Helinick la numarele de telefon:
Telefon: +(4021) 404 44 44
Telefon: +(4021) 404 44 00

—Adresa sediului central este localizata la adresa:
Strada Eraclie Arion numarul 4 / Sector 1, Bucuresti / Romania / Cod Postal: 013911
—Adresa sediului de Service si Mentenanta este localizata la adresa:
Strada Drumul Garii-Odai Nr 1 A, Corp B, Etaj 2 / Otopeni / Romania / Cod Postal: 075100

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Business OTS

Cele mai citite din Business OTS

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe