COD GALBEN: 22-01-2018 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala - intensificări ale vântului cu rafale, in general de 55 - 60 km/h. in Județul Constanța, Județul Tulcea; COD GALBEN: 22-01-2018 ora 21 Intre 21:30 si 02:00 se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Olt, Județul Vâlcea;

BusinessMark anunţă organizarea evenimentului 'Tax & Finance Forum', ce va avea loc pe 17 noiembrie la Hotel Kronwell, Braşov. Experţii din cele mai mari companii de consultanţă din România vor aborda aspecte fiscale de actualitate şi vor dezbate tendinţele la nivel internaţional, modificările legislative din Codul Fiscal şi Normele de Procedură Fiscală şi noi reglementări contabile.

Această ediţie include două sesiuni TAX Focus, cu slot-uri de 30-45 de minute de prezentări şi sesiuni de întrebări şi răspunsuri. De asemenea, în cadrul sesiunii IFRS Focus vor fi analizate principalele subiecte şi standarde de raportare financiară internaţională.

Tematica acestei ediţii cuprinde aspecte ce ţin de: tendinţe în fiscalitatea la nivel mondial şi european, noua abordare OECD a taxării internaţionale, armonizarea legislaţiei româneşti, noutăţi în sfera impozitului pe profit, impactul modificărilor fiscale la nivelul angajatorului şi al angajatului, TVA - noutăţi, split-TVA, deducere, ajustări, rambursare, interpretări legislative, abordarea ECJ, exemple practice, preţurile de transfer, trenduri în controalele fiscale efectuate de autorităţi, vămuirea centralizată- metodă de eficientizare a costurilor, mobilitatea internaţională a angajaţilor - provocări fiscale, IFRS 15 - Venituri din contractele cu clienţii şi IFRS 16 'Contractele de leasing': noul concept de leasing, exemple practice.

'În contextul unui final de an cu multe modificări legislative şi fiscale, ne face plăcere să organizăm Tax & Finance Forum la Braşov şi să descifrăm, alături de reprezentanţii din cele mai mari companii de consultanţă, noutăţile fiscale cu impact asupra mediului de business.', a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

Participanţii au ocazia să interacţioneze cu următorii speakeri:

- MITEL SPĂTARU, Tax Partner, FiNEXPERT

- CRISTIANA OPREA, Tax Manager, FiNEXPERT

- MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România

- MIHAELA HAMPU, Senior Manager, Tax Advisory, Mazars

- IRINA NISTOR, Senior Manager, Consultanţă Fiscală, PwC România

- ROXANA GHIGEA, Manager, Taxation Services, KPMG România

- ALEXANDRU COMĂNESCU, Senior Manager, Deloitte România

- ELLA CHILEA, Partener Audit & Financial Advisory Services Mazars Romania

- FLORIN MINEA, Senior Manager, Audit & Financial Advisory Services, Mazars Romania

- ALINA FĂNIŢĂ, CEO, PKF Finconta

Conferinţa se adresează următorului tip de public: directori financiari, generali, economici, contabili, auditori, experţi fiscali, analişti financiari, consultanţi fiscali şi controlleri financiari.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark şi trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul 'Tax & Finance Forum' este organizat de BusinessMark alături de: PwC România, FINEXPERT, Mazars România, PKF Finconta, AVIS, Camera Consultanţilor Fiscali din România, Deloitte România şi Plantăm fapte bune în România. Partenerii media ai conferinţei sunt: AGERPRES, NewMoney, MyTex.ro, Ziarul Transilvania Expres, Monitorul de Făgăraş, Business24, Ziare.com, Financiarul.ro, Financial Market, Curierul Naţional, MoneyBuzz, Property Buzz, PortalManagement, Startups.ro, Gazetadeştiri, Administratie.ro, Rbeconnect, PRBox, FinZoom.ro, Manager Express, Jurnalul de Afaceri, Vox Capital, Chalbert, Debizz, Bucuresteni.ro, Calendar Evenimente, MediaRabbit, MLM News, Energynomics, Revista Valoarea, Global Manager, Transilvania Business, Roportal.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B şi pune la dispoziţia clienţilor săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri şi de a crea oportunităţi de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât şi prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark îşi propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare şi promovare centrate pe business matchmaking şi crearea de oportunităţi de dezvoltare.