Doingbusiness.ro şi EY Romania organizează întâlnirea anuală a top managerilor celor mai mari companii din România - CEO Conference - Shaping the future.

Evenimentul se va desfăşura vineri, 17 noiembrie 2017, începând cu ora 08.30, la Bucureşti (Stejarii Country Club). 'CEO Conference - Shaping the future' este o conferinţă anuală la care participarea se face doar pe bază de invitaţie şi reprezintă o platformă deschisă pentru dezbateri şi relaţionare de afaceri, în care participanţii se întâlnesc şi discută despre: management strategic şi inovaţie, despre factorii si provocările care conturează mediul de afaceri acum, tendinţele din economia locală şi globală, motoarele creşterii economice şi oportunităţile din perspectiva experienţei şi identificării de noi pieţe.

,,Prin excepţionala participare de la an la an şi prin interesul manifestat de marile companii din România, avem deja confirmarea că evenimentul nostru anual, de referinţă, - CEO Conference, s-a transformat într-o platformă excelentă, unică, pentru discuţii la nivel înalt şi oportunităţi exclusive de afaceri pentru participanţi. Anul acesta ne concentrăm pe provocările managementului strategic, pe rolul şefilor de companii ca lideri în promovarea inovării dar şi pe capcanele în care pot cădea acestia chiar dacă sunt profesionişti desăvârşiţi, într-un mediu economic volatil în care a devenit normalitate ca foarte improbabilul să se întâmple'', a declarat Dumitru Ion - CEO, Doingbusiness.ro & Kompass Group.

Prima sesiune a CEO Conference este concentrată pe identificarea tendinţelor majore şi impactului lor asupra celor mai mari companii din economie. Sesiunea, moderată de Bogdan Ion - Country Managing Partner EY Romania, pune în dezbatere provocările managementului strategic.

Liderii de companii care vor aborda în cadrul acestei sesiuni oportunităţile şi provocările companiilor româneşti, dar şi soluţiile pentru promovarea creşterii corporative, sunt:

Mariana Gheorghe - CEO, OMV Petrom,

Cătălin Păuna - Country Economist, World Bank Romania,

Omer Tetik - CEO, Banca Transilvania,

Florin Talpeş - fondator şi CEO, Bitdefender,

Fady Chreih - CEO, Regina Maria,

Virgil Soncutean - CEO, Allianz Ţiriac Asigurări

Cea de-a doua sesiune, moderată de jurnalistul Radu Soviani, se concentrează pe regândirea modelelor de afaceri şi reinventarea avantajelor competitive ale companiilor în contextul noii realităţi: revoluţia industrială 4.0.

Cei care vor împărtăşi participanţilor rolul ,,magic'' al inovaţiei pentru a forma resurse financiare prin crearea de noi pieţe folosind aşa numita ,,inovare disruptivă'' dar şi cum schimbă ,,oceanul de date'' disponibile (Big Data) şi ,,Internetul lucrurilor'' (Internet of Things) viitorul mod de a munci şi de a crea valoare în pieţe inexistente până în prezent, vor fi:

Gabriela Matei - General Manager, Microsoft Romania,

Marius Perşinaru - CEO, Schneider Electric,

Gabriel Andronescu - Country General Manager, CHEP Romania,

Carmen Niţă - Managing Director, TMF Group

Răzvan Ionescu - Director Marketing Segment Business, Telekom Romania

În cea de-a treia sesiune, Mihai Stănescu - Executive Coach, RoCoach, îşi propune să răspundă la întrebarea de ce consiliile de administraţie competente pot eşua identificând 10 surse ale eşecului dar prezentând şi strategiile pentru ca membrii Consiliilor de Administraţie să devină şi mai performanţi.

Totodata, in cadrul CEO Conference va fi lansată ediţia 2017 a publicatiei ,,Major Companies in Romania'' - cel mai complet instrument disponibil pe piaţa din România pentru evaluarea mediului de afaceri national, atât ca întreg, cât şi sectorial. Pubicatia include interviuri cu manageri şi antreprenori care au dovedit excelenţă prin modul în care au iniţiat, au derulat şi fac afaceri în România.

Agenda evenimentului şi condiţiile de participare sunt disponibile aici:

Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro impreuna cu EY Romania si este sustinut de Telekom Romania, in calitate de Partener Principal si de Allianz-Ţiriac Asigurari, MedLife, CHEP Romania, Schneider Electric, Microsoft Romania, TMF Group, Kompass Romania. Sponsori ai evenimentului sunt Ines Group, Immofinanz si Regatta.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Agerpres, Transilvania Business, ziare.com, Cariere, Business24, Calendar Evenimente, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, spatiulconstruit.ro, Manpres.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este o companie care oferă servicii premium integrate de business strategy, comunicare, marketing şi business development.

Serviciile Doingbusiness.ro includ: publicaţii premium - Romanian Business Digest şi Major Companies în Romania în variante print şi online, portaluri de afaceri, servicii de agenţie de evenimente, servicii de comunicare şi direct marketing - call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piaţă, consultanţă strategică de comunicare şi extindere pe noi pieţe, acces la tool-uri inovative de business development şi business intelligence.

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference - Shaping the Future, Business rEvolution - Digitalizarea, trend sau tsunami?, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit şi Emerging Europe Investment Summit.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate de către doingbusiness.ro sunt disponibile aici.