Rezultate finale - maratonul de implicare creativă - MIC - Ploiești 2017

•  Business OTS
120 afişări

3f10b0e0-6ead-4887-9436-6ad33dd67e9c

PROIECT REALIZAT DE UN GRUP CREATIV ÎN PARTENERIAT CU FUNDAȚIA COMUNITARĂ PRAHOVA

În perioada 13-16 iulie 2017, Ploieștiul a fost gazda grupului creativ MIC, aici creativii au întâlnit cele 5 asociații înscrise și au răspuns brief-urilor lansate de acestea. Rezultatul final s-a concretizat după încă o etapă de rafinare în spațiul Studio Kort din București, la invitația lui Andrei Carcea.

Maratonul de implicare creativă și-a propus și a reușit în această etapă să sprijine activ comunitatea prin design, urmărind mai exact tiparul metodelor de design thinking și human center design. Aplicat în înțelegerea și dezvoltarea celor 5 asociații participante, acest proces a dat naștere unor concepte clare care merită exploatate în urmărirea inițiativelor prezentate. Rezultatul s-a materializat pentru fiecare caz în parte, într-un răspuns concret, fiecare asociație beneficiind de un pachet de servicii de design personalizat.

Echipele finale compuse din 3 membri au urmărit îndeaproape nevoia de afirmare a fiecărei asociații și modalitatea prin care aceasta se poate realiza.

Proiectele finale:
—PLOENG! Zine pentru Asociația Pomul Comorii,
—Noua identitate a asociației Overland for Smile,
—Boost pentru Asociația județeană de Rugby Prahova,
—Dubla Rafinare pentru Asociația Iubesc Ploieștii,
—Optimism în cazul copiilor cu autism — Asociația Curcubeul Autismului Prahova

Mulțumim pentru implicare reprezentanților asociațiilor: Mădălina Mihai, Antonela Ioniță, Bianca Dăniță și Lucian Mircescu, Eugen Corneliu Moraru și Alexandra Anton, Dana Oncioiu.

Rezultatele finale 'maratonul de implicare creativă — Ploiești 2017' aici:  https://mic.fundatiacomunitaraprahova.ro/rezultatefinale/

Procesul teoretic, dar și practic aici: https://mic.fundatiacomunitaraprahova.ro/procesrezultat/

Proiectul MIC a fost demarat cu sprijinul Fundatiei Comunitare Prahova.
Fundația Comunitara Prahova unește cauzele care contează cu oamenii cărora le pasă din dorința de a îmbunătăți viața locuitorilor județului Prahova. Fundația dezvoltă proiecte  pentru implicarea prahovenilor în dezvoltare a comunității și valorificarea resurselor (financiare, de expertiză, de timp etc.). Fundația Comunitară Prahova  s-a înființat în 2013 și este parte dintr-o mișcare națională, alături de alte unsprezece fundații comunitare din țară. Pentru mai multe detalii, vizitați: www.fundatiacomunitaraprahova.ro.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactați:

Bogdan Ioniță designstudio@bogdan-ionita.com 0724790136

Etichete: