COD GALBEN: 21-02-2018 Intre 04:00 si 10:00 se va semnala intensificări ale vântului care la rafală vor depăși local 75-85 km/h, iar la munte 95-100 km/h in Județul Caraş-Severin, Județul Caraş-Severin;

PROIECT REALIZAT DE UN GRUP CREATIV ÎN PARTENERIAT CU FUNDAŢIA COMUNITARĂ PRAHOVA

În perioada 13-16 iulie 2017, Ploieştiul a fost gazda grupului creativ MIC, aici creativii au întâlnit cele 5 asociaţii înscrise şi au răspuns brief-urilor lansate de acestea. Rezultatul final s-a concretizat după încă o etapă de rafinare în spaţiul Studio Kort din Bucureşti, la invitaţia lui Andrei Carcea.

Maratonul de implicare creativă şi-a propus şi a reuşit în această etapă să sprijine activ comunitatea prin design, urmărind mai exact tiparul metodelor de design thinking şi human center design. Aplicat în înţelegerea şi dezvoltarea celor 5 asociaţii participante, acest proces a dat naştere unor concepte clare care merită exploatate în urmărirea iniţiativelor prezentate. Rezultatul s-a materializat pentru fiecare caz în parte, într-un răspuns concret, fiecare asociaţie beneficiind de un pachet de servicii de design personalizat.

Echipele finale compuse din 3 membri au urmărit îndeaproape nevoia de afirmare a fiecărei asociaţii şi modalitatea prin care aceasta se poate realiza.

Proiectele finale:

- PLOENG! Zine pentru Asociaţia Pomul Comorii,

- Noua identitate a asociaţiei Overland for Smile,

- Boost pentru Asociaţia judeţeană de Rugby Prahova,

- Dubla Rafinare pentru Asociaţia Iubesc Ploieştii,

- Optimism în cazul copiilor cu autism - Asociaţia Curcubeul Autismului Prahova

Mulţumim pentru implicare reprezentanţilor asociaţiilor: Mădălina Mihai, Antonela Ioniţă, Bianca Dăniţă şi Lucian Mircescu, Eugen Corneliu Moraru şi Alexandra Anton, Dana Oncioiu.

Rezultatele finale 'maratonul de implicare creativă - Ploieşti 2017' aici:  https://mic.fundatiacomunitaraprahova.ro/rezultatefinale/

Procesul teoretic, dar şi practic aici: https://mic.fundatiacomunitaraprahova.ro/procesrezultat/

Proiectul MIC a fost demarat cu sprijinul Fundatiei Comunitare Prahova.

Fundaţia Comunitara Prahova uneşte cauzele care contează cu oamenii cărora le pasă din dorinţa de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor judeţului Prahova. Fundaţia dezvoltă proiecte  pentru implicarea prahovenilor în dezvoltare a comunităţii şi valorificarea resurselor (financiare, de expertiză, de timp etc.). Fundaţia Comunitară Prahova  s-a înfiinţat în 2013 şi este parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte unsprezece fundaţii comunitare din ţară. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.fundatiacomunitaraprahova.ro.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Bogdan Ioniţă designstudio@bogdan-ionita.com 0724790136