Rezultate finale - maratonul de implicare creativă - MIC - Ploiești 2017

 •  Business OTS
120 afişări

3f10b0e0-6ead-4887-9436-6ad33dd67e9c

PROIECT REALIZAT DE UN GRUP CREATIV ÎN PARTENERIAT CU FUNDAȚIA COMUNITARĂ PRAHOVA

În perioada 13-16 iulie 2017, Ploieștiul a fost gazda grupului creativ MIC, aici creativii au întâlnit cele 5 asociații înscrise și au răspuns brief-urilor lansate de acestea. Rezultatul final s-a concretizat după încă o etapă de rafinare în spațiul Studio Kort din București, la invitația lui Andrei Carcea.

Maratonul de implicare creativă și-a propus și a reușit în această etapă să sprijine activ comunitatea prin design, urmărind mai exact tiparul metodelor de design thinking și human center design. Aplicat în înțelegerea și dezvoltarea celor 5 asociații participante, acest proces a dat naștere unor concepte clare care merită exploatate în urmărirea inițiativelor prezentate. Rezultatul s-a materializat pentru fiecare caz în parte, într-un răspuns concret, fiecare asociație beneficiind de un pachet de servicii de design personalizat.

Echipele finale compuse din 3 membri au urmărit îndeaproape nevoia de afirmare a fiecărei asociații și modalitatea prin care aceasta se poate realiza.

Proiectele finale:
—PLOENG! Zine pentru Asociația Pomul Comorii,
—Noua identitate a asociației Overland for Smile,
—Boost pentru Asociația județeană de Rugby Prahova,
—Dubla Rafinare pentru Asociația Iubesc Ploieștii,
—Optimism în cazul copiilor cu autism — Asociația Curcubeul Autismului Prahova

Mulțumim pentru implicare reprezentanților asociațiilor: Mădălina Mihai, Antonela Ioniță, Bianca Dăniță și Lucian Mircescu, Eugen Corneliu Moraru și Alexandra Anton, Dana Oncioiu.

Rezultatele finale 'maratonul de implicare creativă — Ploiești 2017' aici:  https://mic.fundatiacomunitaraprahova.ro/rezultatefinale/

Procesul teoretic, dar și practic aici: https://mic.fundatiacomunitaraprahova.ro/procesrezultat/

Proiectul MIC a fost demarat cu sprijinul Fundatiei Comunitare Prahova.
Fundația Comunitara Prahova unește cauzele care contează cu oamenii cărora le pasă din dorința de a îmbunătăți viața locuitorilor județului Prahova. Fundația dezvoltă proiecte  pentru implicarea prahovenilor în dezvoltare a comunității și valorificarea resurselor (financiare, de expertiză, de timp etc.). Fundația Comunitară Prahova  s-a înființat în 2013 și este parte dintr-o mișcare națională, alături de alte unsprezece fundații comunitare din țară. Pentru mai multe detalii, vizitați: www.fundatiacomunitaraprahova.ro.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactați:

Bogdan Ioniță designstudio@bogdan-ionita.com 0724790136

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Business OTS

Cele mai citite din Business OTS

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe