Asociația Arte dell'Anima anunță câștigătorul concursului de scenarii Anima Film Ediția I

•  Business OTS
83 afişări

DREAM IT - SEE IT - MAKE IT!

ddd1ab5b-9a5f-48e9-87c4-d489c6d4b844

Așteptarea a luat sfârșit!

Juriul nostru format din Laurențiu Damian, Laura Baron și Crina Lință a decis câștigătorul primei ediții a concursul de scenarii ANIMA FILM. Câștigătorul este scenariul 'The Good Flirt' de Iulian Stanciu și Laurențiu Gligor.

Concursul de Scenarii ANIMA FILM este un concurs de scenarii de scurtmetraj, care își propune să promoveze oameni talentați, creativi și serioși.

Organizat de Asociația Arte dell'Anima, Concursul de Scenarii ANIMA FILM servește un singur scop: descoperirea și promovarea talentelor.

În fiecare sesiune de concurs se va alege un singur film. Genurile eligibile pentru filme sunt: ficțiune, experimental, thriller/horror, comedie, SF și documentar. Autorului scenariului câștigător i se oferă oportunitatea de a-și produce filmul lucrând în colaborare cu Asociația noastră.

Le mulțumim tuturor participanților la concurs!

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau